«Σταθμίζει» τις καταστάσεις ο Παναγιώτης Διακοφώτης

«Σταθμίζει» τις καταστάσεις ο Παναγιώτης Διακοφώτης

«Σταθμίζει» τις καταστάσεις ο Παναγιώτης Διακοφώτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 737 ΦΟΡΕΣ

Στη Ρόδο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ζαγοράκης αλλά αυτό δεν σχετίζεται με τις εκλογές Οι εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν πολύ σοβαρά το αμέσως επόμενο διάστημα και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη.

Και μάλιστα δεν είναι καθόλου υπερβολικό να αναφέρουμε ότι ο ίδιος ήδη φαίνεται να «σταθμίζει» τις καταστάσεις και τις εξελίξεις, πριν πάρει την οριστική του απόφαση για το τι τελικά θα κάνει στην επικείμενη εκλογική διαδικασία, όποτε και αν αυτή διεξαχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες βάζουν ολοένα και περισσότερο στο κάδρο τον διεθνή, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης Θοδωρή Ζαγοράκη, ως μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου. Το όνομα αυτό είναι πολύ οικείο βέβαια στον κ. Διακοφώτη μιας και τους συνδέει στενή φιλία εδώ και πολλά χρόνια, ενώ και το γεγονός ότι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Ρόδο έχει φουντώσει τις φήμες μιας πιθανής σύμπραξης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης.

Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει, ωστόσο η πραγματικότητα, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, είναι ότι ούτε ο κ. Ζαγοράκης, ούτε και ο Διακοφώτης έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα πράξουν. Σίγουρα όμως, δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο και τα πάντα θεωρούνται δικαιωματικά «ανοιχτά».

Ο κ. Διακοφώτης, οτιδήποτε και αν πράξει πάντως, είναι αποφασισμένος να το κάνει με βάση και το συμφέρον της Ένωσης μας, κάτι το οποίο θέτει ως βασική προτεραιότητα ενόψει των εκλογών. Και προφανώς οι αποφάσεις που θα πάρει θα επηρεάσουν και τις εξελίξεις στην ΕΠΣΔ οι οποίες εκ των πραγμάτων αναμένεται να είναι πολύ σημαντικές μετά τις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ