Πρωτιά για το ροδίτικο λογιστικό γραφείο «Παπαδημητρίου Π. και Ελευθερίου Α. ΟΕ»

Πρωτιά για το ροδίτικο λογιστικό γραφείο «Παπαδημητρίου Π. και Ελευθερίου Α. ΟΕ»

Πρωτιά για το ροδίτικο λογιστικό γραφείο «Παπαδημητρίου Π. και Ελευθερίου Α. ΟΕ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5241 ΦΟΡΕΣ

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ανακοινώθηκαν οι νικητές των πρώτων Accounting Awards.

Σε μια ιδιαίτερα βεβαρημένη χρονιά για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, και παρά τις αντιξοότητες, οι εταιρείες συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών, αλλά και οι οικονομικές διευθύνσεις των επιχειρήσεων, οι οποίες συμμετείχαν και διακρίθηκαν στην πρώτη διοργάνωση των βραβείων, έδειξαν με τις καλές πρακτικές τους, όχι μόνο ότι το επίπεδο των υπηρεσιών παραμένει υψηλό, αλλά και ότι το μέλλον του κλάδου στη χώρα μας είναι λαμπρό.

Οι υποψηφιότητες, κατά γενική ομολογία της κριτικής επιτροπής που κλήθηκε να τις αξιολογήσει, παρουσίασαν το εύρος, την καινοτομία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις ελληνικές επιχειρήσεις και τις οικονομικές διευθύνσεις τους.
Πρωτιά στα συγκεκριμένα βραβεία για τα Δωδεκάνησα, απέσπασε το ροδίτικο λογιστικό γραφείο «Παπαδημητρίου Π. και Ελευθερίου Α. Ο.Ε.», μια διάκριση ιδιαίτερα σημαντική για εταιρείες συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών.

Σε συνέντευξή του στη «Ροδιακή» ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρει τα εξής:

κ. Παπαδημητρίου, σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την πανδημία, η Boussias Communications διοργανώνει για πρώτη φορά τα Αccounting Αwards. Σε αυτή την αναμέτρηση συμμετείχε το γραφείο σας και βραβεύθηκε, γεγονός που κάνει περήφανο και το νησί μας και τα Δωδεκάνησα. Γιατί πιστεύετε ότι δημιουργήθηκε αυτός ο θεσμός τη συγκεκριμένη περίοδο.

Όλος ο επαγγελματικός και επιχειρηματικός κόσμος αυτή την περίοδο δοκιμάζεται σκληρά. Τα κυβερνητικά μέτρα αλλάζουν δραματικά γρήγορα. Τα θέματα και τα προβλήματα έχουν γίνει ογκόλιθοι. Η αδυναμία του κάθε επαγγελματία και επιχειρηματία όχι μόνο να τα λύσει αλλά και να τα παρακολουθήσει είναι εμφανέστατη. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στον δικό μας κλάδο και πιστεύω ότι εμείς ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας διαβεβαιώνω ότι το επίπεδο των συναδέλφων μου είναι πολύ υψηλό και στο σύνολο σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Πιστεύω λοιπόν ότι τα βραβεία αυτά ήταν μια αναγνώριση γενικότερη του κλάδου μας για το έργο που επιτέλεσε και συνεχίζει να επιτελεί, με δεδομένο που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι και ο δικός μας κλάδος έχει πληγεί τα μέγιστα.

Θα ήθελα να μας εξηγήσετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα που οδήγησαν στη βράβευσή σας.
Με μια λέξη θα έλεγα, η καινοτομία. Τι σημαίνει όμως καινοτομία στον δικό μας κλάδο. Η αλήθεια είναι ότι εγώ και ο συνέταιρός μου ο κ. Αντώνης Ελευθερίου, ο οποίος είναι μια αξία ανεκτίμητη και μοιραζόμαστε επί σειρά ετών μια αρμονική και απόλυτα ταυτισμένη συνεργασία, από το 2013 αντιληφθήκαμε ότι θα έπρεπε να οργανωθούμε διαφορετικά και να καλύψουμε με πιο αποτελεσματικούς, ασφαλείς και σύγχρονους τρόπους τις ανάγκες των πελατών μας.

Οργανώσαμε την εταιρεία μας με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελεί πλέον μια σύγχρονη συμβουλευτική εταιρεία και όχι ένα απλό λογιστικό γραφείο.

Προβήκαμε σε μια μεγάλη επένδυση για Τεχνολογική Αναβάθμιση και αποκτήσαμε πρόσβαση σε όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες του κορυφαίου προμηθευτή λογισμικού της Epsilon Net. Προχωρήσαμε σε συνεργασία με την EpsilonNet και σε custom ανάπτυξη και ενσωμάτωση του cloud των λογιστών, το οποίο αποτελεί μία πρωτοποριακή πανευρωπαϊκή καινοτομία. Είναι μια On-line πλατφόρμα ανταλλαγής δεδομένων, που απλοποιεί τη σχέση του λογιστή με τις επιχειρήσεις-πελάτες του και εκσυγχρονίζει τον έλεγχο της επιχείρησής του, αναβαθμίζοντας την παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και χρήμα διαμέσου αυτοματοποίησης κάθε διαδικασίας επικοινωνίας. Επενδύσαμε στην DIGITAL ACCOUNTING (υπηρεσία ψηφιοποίησης παραστατικών). Επενδύσαμε σε ανθρώπινο δυναμικό εξειδικευμένο ανά τομέα.

Το αποτέλεσμα; Ο πελάτης μας έχει τον σύμβουλο της επιχείρησής του σε θέματα: Λογιστικά–φοροτεχνικά, Σύνταξης Επιχειρησιακών Σχεδίων (Business Plans), εφαρμογής Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων HR, διαπραγμάτευσης με τράπεζες για λήψεις ή αναδιαρθρώσεις δανείων, Οικονομικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων, διαπραγμάτευσης σε θέματα Εργατικού Δικαίου (ΟΜΕΔ κ.λπ.)

Επιπλέον, ο πελάτης μας αποκτά On-line πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον. Ελέγχει αυτόματα και γρήγορα όλα τα αποτελέσματα της επιχείρησής του σε κάθε τομέα, έχει πλήρη εικόνα της φορολογικής του κατάστασης, κερδίζει χρόνο και χρήμα.

Όμως ό,τι κι αν σχεδιάζουμε ό,τι κι αν προγραμματίζουμε ένα είναι βέβαιο. Οι στόχοι κερδίζονται από τις ομάδες. Θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς για τους συνεργάτες που έχουμε. Τους οφείλουμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ».

Τι περιμένουμε την επόμενη ημέρα
Μακάρι να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την πανδημία. Έχουμε μια αρκετά δύσκολη πορεία για την ανάκαμψη. Τα όπλα μας είναι η συσπείρωση των δυνάμεων και οι συνεργασίες, η σοβαρότητα και η προσήλωση. Ας ευχηθούμε μέρες που έρχονται, να είμαστε Υγιείς-Δυνατοί και να διατηρήσουμε την Αγάπη στην καρδιά μας.

Διαβάστε ακόμη

Ελευθερία Βασιλειάδη - Άθενα: "Τα προβλήματα των μηχανικών βρίσκονται πέρα και πάνω από τα κόμματα"

Ιάκωβος Γρύλλης: Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα

Χατζής (πρόεδρος ΠΟΞ): Ποιότητα δεν σημαίνει μόνο τετράστερα ή πεντάστερα ξενοδοχεία

Δήμαρχος Μεγίστης: «Έχουμε ανάγκη για έναν τουλάχιστον γιατρό γενικής ιατρικής»

Βάιος Καλοπήτας: «Εμείς παλεύουμε για το νησί μας κι εκείνοι παλεύουν για τις καρέκλες τους»

Ο 89χρονος Ροδίτης που έχει 6 παιδιά, 66 εγγόνια και δισέγγονα

Γιάννης Παππάς: «Οι Eυρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Νίκος Παντελής: Ο κωμικός από τη Ρόδο, είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο της ελληνικής stand-up σκηνής