Ποδηλασία: Κανονικά το «Rhodes Tour» στο νησί μας και το 2021

Ποδηλασία: Κανονικά το «Rhodes Tour» στο νησί μας και το 2021

Ποδηλασία: Κανονικά το «Rhodes Tour» στο νησί μας και το 2021

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 574 ΦΟΡΕΣ

Το σημαντικότερο διεθνές ποδηλατικό γεγονός στην Ελλάδα θα φιλοξενηθεί και το 2021 στη Ρόδο και δεν είναι άλλο από το γνωστό πια «Rhodes Tour» με τη συμμετοχή σπουδαίων επαγγελματικών, ημιεπαγγελματικών κι Εθνικών ομάδων απ’ όλο τον κόσμο.

Χάρις στην προσπάθεια του Ροδήλιου την προηγούμενη τετραετία σε συνεργασία με την Sports Tour Hellas και τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου, το νησί μας είναι πια το επίκεντρο της ποδηλασίας και αποτελεί σημείο αναφοράς από σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ανακοινωθεί πως στις 28 Φεβρουαρίου του 2021 θα διοργανωνόταν στη Ρόδο το Διεθνές Γκραν Πρι και από 5 έως 7 Μαρτίου, ο Διεθνής Γύρος.

Εξαιτίας όμως των εξελίξεων με τα απαγορευτικά και την καραντίνα, όπως και των όσων συμβαίνουν σχετικά με την πανδημία, οι αγώνες της Ρόδου θα πάνε πίσω χρονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Διεθνές Γκραν Πρι θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου και ο Γύρος Ρόδου από 8 έως 11 Απριλίου. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη… ζήτηση από ομάδες για συμμετοχή, αφού πάνω από 50 έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον παρουσίας τους στη Ρόδο το παραπάνω διάστημα.

Απ’ αυτές, βάσει κανονισμού της UCI θα συμμετάσχουν οι 25 με σύνολο 176 αθλητών και θα παραμείνουν στη Ρόδο γι’ αρκετές μέρες με μεγάλες αποστολές από συνοδούς για την προετοιμασία τους, συμβάλλοντας και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους αγώνες θα γίνουν γνωστές από τον Ιανουάριο με ανακοινώσεις από τους διοργανωτές, όσον αφορά το καθαρά τεχνικό μέρος των αγώνων και τις διαδρομές στο νησί.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”