Γιάννης Καμπούρης: «Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά!»

Γιάννης Καμπούρης: «Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά!»

Γιάννης Καμπούρης: «Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 353 ΦΟΡΕΣ

Δύσκολο εξακολουθεί να πιστεύει πως είναι το ενδεχόμενο να επανέλθουμε στην αγωνιστική δραστηριότητα όσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα, ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης.

Με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε τα ακόλουθα:
«Όσο περνάνε οι ημέρες και οι εβδομάδες, τόσο πιο δύσκολο είναι να επανέλθουμε. Είχα θέσει ένα περιθώριο μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου προκειμένου να ξεκινήσουμε προπονήσεις και από εκεί και πέρα να περιμένουμε την έναρξη που και πάλι όμως κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά πιεστικό. Πλέον βλέπω πως μάλλον ούτε στις 10 Ιανουαρίου είναι εφικτό ρεαλιστικά να μπούμε σε διαδικασία προπονήσεων, οπότε δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα στο πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως ένα ενδεχόμενο μη επανεκκίνησης θα ήταν καταστροφικό για την ομάδα του, απάντησε ως εξής:
«Τίποτα δεν μπορεί να είναι καταστροφικό όταν έχουμε την υγεία μας. Εννοείται ότι θα θέλαμε όλοι να παίξουμε. Το ότι δεν αγωνιζόμαστε είναι κακό για όλους και ιδιαίτερα για τους ποδοσφαιριστές και τα μικρά παιδιά που σε μια κρίσιμη ηλικία μένουν στον …πάγο. Δεν θα μπορούσε όμως να γίνει διαφορετικά. Θεωρώ ότι είναι δίκαια τα μέτρα που παίρνονται. Τώρα μπορεί να είναι λίγα τα κρούσματα στην περιοχή μας αλλά αν ξεφύγει η κατάσταση τα πράγματα θα είναι τραγικά για όλους μας. Είδατε τι έγινε στην Κάλυμνο. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων μας και ειδικά των δικών μας ανθρώπων».

Δίνοντας τις δικές του ευχές, ο Γιάννης Καμπούρης είπε:
«Θέλω να ευχηθώ μια καλή χρονιά σε όλους και να φύγει αυτός ο κακός εφιάλτης όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε πολύ».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων