Μια επανεκκίνηση για τα μάτια του κόσμου θα ‘ναι κοροϊδία

Μια επανεκκίνηση για τα μάτια του κόσμου θα ‘ναι κοροϊδία

Μια επανεκκίνηση για τα μάτια του κόσμου θα ‘ναι κοροϊδία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Άντε να δούμε πώς θα ξεκινήσει και πότε η αγωνιστική δράση στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μετά τη συνεννόηση της ΕΠΟ με την πολιτεία και τα τεστ που δεν λείπουν από πουθενά…

Εδώ τώρα μπήκε στο… παιχνίδι η τοπική αυτοδιοίκηση, με τη συνδρομή της οποίας μπορούν ακόμα και να ρυθμιστούν κάποια θέματα της εξέτασης όλων όσοι θα συμμετάσχουν στη Γ’ Εθνική και το Γυναικείο Πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα κι αναλόγως τού πώς θα εξελιχτεί η κατάσταση, θα φανεί αν θα πάνε τα τοπικά με κάποιο άλλο πρωτόκολλο, ώστε να μην χρειαστούν δηλαδή τεστ, όταν θα ξεκινήσουν.

Τίποτα δηλαδή ξεκάθαρο και δικαιολογημένα, όταν από μέρα σε μέρα αλλάζει το σκηνικό κι έχουμε ακόμη περιοχές στο… “κόκκινο” με συνεχείς ελέγχους και τα σχολεία κλειστά.

Από τα παραπάνω μπορεί να φανεί πως δεν είναι μια υπόθεση, αλλά όσο περνάει ο καιρός αποτελεί βεβαιότητα το ότι ή δεν θα ξεκινήσουν ξανά τα τοπικά ή θα συνεχιστούν υπό μορφή… τουρνουά.

Άλλωστε υπάρχουν και οι δηλώσεις όλων όσοι είναι κοντά στο ποδόσφαιρο από κάθε πόστο που έχουν… “ξενερώσει” με την κατάσταση αυτή και δεν γουστάρουν να ταλαιπωρηθούν άλλο.

Γιατί μια επανεκκίνηση για τα μάτια του κόσμου θα ‘ναι κοροϊδία και δεν αρμόζει σε ό, τι συνηθίσαμε τα τελευταία είκοσι χρόνια, όταν οι τοπικές κατηγορίες και κυρίως η Α’ έμοιαζαν με επαγγελματικές.

Διαβάστε ακόμη

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο