Ολοκλήρωσε την έκπληξη ο Κολοσσός

Ολοκλήρωσε την έκπληξη ο Κολοσσός

Ολοκλήρωσε την έκπληξη ο Κολοσσός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 527 ΦΟΡΕΣ

Ολοκλήρωσε την έκπληξη ο Κολοσσός με την απόκτηση του έμπειρου Αμερικανού Τάι Λόσον. Είναι ένας παίκτης που αναμένεται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους "θαλασσί " του νησιού μας, οι οποίοι ενισχύονται ενόψει της συνέχειας της Basket League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, ο σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα:
"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάι Λόσον. Ο Τάι Λόσον είναι γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου του 1987 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Φοίτησε στο κολέγιο της Βόρειας Καρολίνας και το 2009 ξεκίνησε μία πλούσια καριέρα στο ΝΒΑ. Στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου φόρεσε τη φανέλα των Νάγκετς, Ρόκετς, Πέισερς, Κινγκς και Γουίζαρντς.

Συνολικά μέτρησε 587 παιχνίδια στο ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 12,3 πόντους. Στο μεταξύ, το 2011 ο Λόσον είχε και ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς αγωνίστηκε στη Λιθουανία για λογαριασμό της Ζαλγκίρις. Από το 2017 μέχρι το 2019 ήταν στην Κίνα και τους Σαντόνγκ Γκόλντεν Σταρς, ενώ στο πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν και συγκεκριμένα στους Φουτζιάν Στάρτζεονς, όπου είχε κατά μέσο όρο 27,3 πόντους, 8,8 ασίστ και 5,6 ριμπάουντ".

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.