Νεαρός κατηγορείται ότι δημοσιοποίησε γυμνές φωτογραφίες της πρώην φίλης του

Νεαρός κατηγορείται ότι δημοσιοποίησε γυμνές φωτογραφίες της πρώην φίλης του

Νεαρός κατηγορείται ότι δημοσιοποίησε γυμνές φωτογραφίες της πρώην φίλης του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2295 ΦΟΡΕΣ

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει την προσεχή εβδομάδα, 18χρονος που κατηγορείται ότι ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό από προσωπικές στιγμές που είχε με το πρώην κορίτσι του!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η 18χρονη κοπέλα, η οποία νωρίτερα είχε απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Χθες η 18χρονη, συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της κα Ασημένη Βεργή έδωσε ανωμοτί κατάθεση στην ανακρίτρια Ρόδου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, εξιστόρησε τα γεγονότα όπως η ίδια τα βίωσε καθώς και το αντίκτυπο που είχαν οι φερόμενες πράξεις του κατηγορούμενου για εκείνην με δεδομένη τη μικρή και «κλειστή» κοινωνία στην οποία διαμένει.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, τα δύο παιδιά, σύναψαν σχέση όταν ακόμη ήταν ανήλικα (η κοπέλα φοιτούσε στην πρώτη Λυκείου), ωστόσο η σχέση αυτή τερματίστηκε περίπου πέντε μήνες αργότερα. Η κοπέλα στην καταγγελία της αναφέρει πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος και προκειμένου ο πρώην φίλος της να την εκδικηθεί ανήρτησε σε διάφορες ομάδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης γυμνές φωτογραφίες της αλλά και ένα βίντεο από τις ιδιαίτερες στιγμές τους.

Η 18χρονη σήμερα καταγγέλλουσα, όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί προσέφυγε αρχικά στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από προσωπικό της οποίας και εντοπίστηκαν οι πέντε φωτογραφίες. Στη συνέχεια προέβη και σε καταγγελία στην αστυνομία και έτσι η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τη δικαιοσύνη καθώς σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκαν διώξεις για αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορές μη δημόσιας πράξης άλλου και παράνομη κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου.

Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο

Παλαιστίνιος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και εκβίαση

«Δεν ήταν δικά μου τα 4,6 κιλά χασίς» ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 32χρονος