Ξεκινά ο διαγωνισμός για τα τέσσερα ηλεκτροκίνητα οχήματα του δήμου Τήλου

Ξεκινά ο διαγωνισμός για τα τέσσερα  ηλεκτροκίνητα οχήματα του δήμου Τήλου

Ξεκινά ο διαγωνισμός για τα τέσσερα ηλεκτροκίνητα οχήματα του δήμου Τήλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 352 ΦΟΡΕΣ

Το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο νησί της Μεσογείου διακηρύσσει τον διαγωνισμό με αντικείμενο την προμήθεια 4 ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Ο διαγωνισμός

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η επιλογή Αναδόχου για Σύμβαση προμήθειας ενός ηλεκτροκίνητου αστικού λεωφορείου και τριών ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο πλαίσιο της: «Προμήθειας τεσσάρων ηλεκτροκίνητων οχημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Τήλου» προϋπολογισμού 553.000€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%). Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι στις 18/02/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Η αποσφράγιση τεχνικών προσφορών στις 19/02/2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στο γραφείο 104Α της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ – «ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ».

Τα οχήματα

Ένα (1) Ηλεκτροκίνητο αστικό λεωφορείο 51 θέσεων, το οποίο είναι κατάλληλα σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για τη μεταφορά καθήμενων και όρθιων επιβατών και το οποίο δύναται να εκτελεί αστική συγκοινωνία.

Ένα (1) Ηλεκτροκίνητο επιβατικό όχημα το οποίο όχημα θα χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση επιβατών. Το όχημα υποχρεωτικά θα έχει τέσσερις (4) θέσεις επιβατών κατ’ ελάχιστο και πέντε (5) θύρες κατ’ ελάχιστο.

Ένα (1) Ηλεκτροκίνητο όχημα μικρών διαστάσεων με καρότσα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί καλύπτοντας όλο το εύρος των εργασιών του Δήμου, για τη μεταφορά προσώπων και υλικών. Το όχημα υποχρεωτικά θα έχει δύο (2) θέσεις επιβατών κατ’ ελάχιστο και δύο (2) θύρες κατ’ ελάχιστο.

Ένα (1) Ηλεκτροκίνητο τετράκυκλο όχημα με ανατρεπόμενη ανοικτή κιβωτάμαξα. Το προσφερόμενο όχημα είναι κατάλληλο για τη μεταφορά υλικών και εργαλείων για τη συντήρηση και περιποίηση πάρκων, πλατειών, σημείων πρασίνου και γενικού καθαρισμού. Το όχημα υποχρεωτικά θα έχει δύο (2) θέσεις επιβατών κατ’ ελάχιστο και δύο (2) θύρες κατ’ ελάχιστο.

Η χρηματοδότηση

Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (αριθ. ενάριθμου έργου 2019ΣΕ05500007) της ΣΑΕ 055, βάση της υπ’αριθμ. 402 (αρ. πρωτ.44546/19-4-2019, ΑΔΑ: ΨΗ53465ΧΙ8-4ΒΓ) Απόφασης του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την ένταξη της προμήθειας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Διαβάστε ακόμη

Συνολικά 43 άτομα ταξίδεψαν από τα τουρκικά παράλια κι εντοπίστηκαν σε Τήλο και Σύμη

Ξεκίνησε η λειτουργία της Παλαιοντολογικής Έκθεσης Νάνων Ελεφάντων Τήλου "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ"

Προφυλακίστηκαν δύο Σύριοι για μεταφορά μεταναστών

Εντοπισμός 30 αλλοδαπών στην Τήλο

Συγχαρητήρια επιστολή της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ» στον δήμο Τήλου

Ο ΦοΔΣΑ θα αναλάβει τη μηδενική ταφή απορριμμάτων στην Τήλο

Βραδιά αστρονομίας στο νησί της Τήλου

Όλγ. Κεφαλογιάννη: Στην Τήλο είχαμε μία μοναδική εμπειρία μέσα από τις ιδιαίτερες αντιθέσεις του νησιού