Κατηγορείται ότι βίασε και κακοποίησε τα παιδιά της πρώην συζύγου του

Κατηγορείται ότι βίασε και κακοποίησε τα παιδιά της πρώην συζύγου του

Κατηγορείται ότι βίασε και κακοποίησε τα παιδιά της πρώην συζύγου του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2418 ΦΟΡΕΣ

Εξηγήσεις στην ανακρίτρια Ρόδου έδωσε χθες ένας 40χρονος ο οποίος κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του ότι βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά και σωματικά τα δύο ανήλικα, από άλλο γάμο, παιδιά της.

Ο 40χρονος που αρνήθηκε τις κατηγορίες προσκομίζοντας συγκεκριμένα στοιχεία για τους ισχυρισμούς που προέβαλε, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 3.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύθηκε και η όποια συναναστροφή με τα παιδιά.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν τον Μάρτιο του 2019 η σύντροφος (τότε ήταν ακόμη παντρεμένοι) του 40χρονου, προέβη σε καταγγελία στις αρμόδιες διωκτικές αρχές σε βάρος του. Σύμφωνα με αυτήν, ο 40χρονος για χρονικό διάστημα περίπου τεσσάρων ετών όπου είχαν σχέση, φέρεται να κακοποιούσε σωματικά τόσο την ίδια όσο και τα δύο ανήλικα παιδιά της, ενώ φέρεται να κακοποιούσε και σεξουαλικά το ένα από τα δύο παιδιά.

Χθες ο 40χρονος συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κα Μαρία Καραολάνη προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί για τις κατηγορίες του βιασμού, σεξουαλική κακοποίηση, σωματική κακοποίηση αδυνάμων που του έχουν ασκηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και δήλωσε αθώος. Μάλιστα μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα κατά το οποίο φέρεται να τέλεσε τα αδικήματα αυτά, επειδή η πρώην σύζυγός του βρίσκονταν σε διένεξη με τον πατέρα των παιδιών, η οικογένεια παρακολουθούνταν από δύο κοινωνικούς λειτουργούς και τρεις ψυχολόγους ουδείς εκ των οποίων αναφέρει το παραμικρό στις εκθέσεις που έχουν συνταχθεί. Ο 40χρονος σημείωσε πως η καταγγελία σε βάρος του έγινε τον Μάρτιο του 2019, ωστόσο ένα μήνα αργότερα εκδόθηκε συναινετικό διαζύγιο μεταξύ του ιδίου και της πρώην συζύγου του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους παραπάνω περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο