Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο στ' Αφάντου έκανε ο δήμαρχος Ρόδου μετά τις προχθεσινές καταστροφές

Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο στ' Αφάντου έκανε ο δήμαρχος Ρόδου μετά τις προχθεσινές καταστροφές

Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο στ' Αφάντου έκανε ο δήμαρχος Ρόδου μετά τις προχθεσινές καταστροφές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 846 ΦΟΡΕΣ

Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο στ’ Αφάντου που υπέστη μεγάλες ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία, πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Ρόδου με τους αντιδημάρχους Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου και Αναστάσιο Σπανό καθώς και με τον πρόεδρο της Κοινότητας Αφάντου Γεώργιο Μπακίρη.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος, «από τους συνεργάτες του ζήτησε άμεσα να συντάξουν τη μελέτη για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών. Παράλληλα, ζήτησε να προχωρήσουν στην καθαίρεση του παρακείμενου παράνομου μόλου, εξαιτίας του οποίου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μηχανικών, προκαλείται το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών.

«Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος, «είναι η άμεση, έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζημιών που προκαλούνται στο νησί μας εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, όπως τις τελευταίες ημέρες.

Η εικόνα του παραλιακού μετώπου στ’ Αφάντου θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝ. ΣΠΑΝΟΥ ΚΑΙ Γ. ΜΠΑΚΙΡΗ
Σε κοινή ανακοίνωσή τους ο αντιδήμαρχος κ. Αν. Σπανός και ο πρόεδρος Αφάντου κ. Γ. Μπακίρης αναφέρουν τα εξής:
«Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο σεβόμενοι και τιμώντας τους πολίτες των Αφαντου, στους οποίους και μόνο απολογούμαστε για τις πράξεις μας, ο Αντιδήμαρχος Τάσος Σπανός και ο Πρόεδρος Γεώργιος Μπακίρης προέβησαν στην παρακάτω Κοινή δήλωση.

Οι ζημίες που προκλήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων μας στεναχωρούν αλλά παράλληλα μάς ενδυναμώνουν για να προχωρήσουμε με πείσμα και αποφασιστικότητα στην αποκατάσταση των ζημιών και στη βελτίωση των υποδομών της Κοινότητάς μας. Τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις πρέπει να μας βρίσκουν ενωμένους όσο κι αν μια μικρή μειοψηφία, μετρημένη στα δάχτυλα του ενός χεριού, προσπαθεί ανεπιτυχώς για το αντίθετο.

Έλεος, ως εδώ. Φτάνει πια. Έχει περισσέψει το θράσος, η συστηματική κατασυκοφάντηση της Δημοτικής Αρχής και ο δόλος. Η υποτίμηση της νοημοσύνης όλων μας εχει και τα όριά της. Οι ανακρίβειες και τα ψέματα υποχωρούν όταν τα στοιχεία είναι αδιάψευστα και χειροπιαστά.

Τρανή απόδειξη είναι η επιστολή των Τεχνικών Υπηρεσιών και του επιβλέποντος μηχανικού που μιλά από μόνη της και αποκαθιστά την αλήθεια.

Ευτυχώς οι πολίτες έχουν γνώση, δίκαιη και αλάνθαστη κρίση.

Τα συμπεράσματα δικά σας».

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη