Στέλιος Βονάκης: «Ακύρωση της χρονιάς, δεν υπάρχει κάτι άλλο»

Στέλιος Βονάκης: «Ακύρωση της χρονιάς, δεν υπάρχει κάτι άλλο»

Στέλιος Βονάκης: «Ακύρωση της χρονιάς, δεν υπάρχει κάτι άλλο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Υπέρ της ακύρωσης της χρονιάς είναι και ο πρόεδρος του Αγίου Ισιδώρου Στέλιος Βονάκης με δήλωση που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή» όσον αφορά την επόμενη ημέρα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:

«Πρέπει να πάμε προς ακύρωση της χρονιάς. Δεν προλαβαίνουμε. Δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να ολοκληρωθεί ομαλά αυτό το πρωτάθλημα. Αν ανοίξει η σεζόν, οι παίκτες θα έχουν θέματα με τις δουλειές τους.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και εφόσον δεν υπάρχει καμία ενημέρωση νομίζω ότι είναι το καλύτερο να μην συνεχιστεί. Δεν θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε και εμείς οι παράγοντες, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα».

Σε ερώτηση για το αν, κατά τη γνώμη του, θα πρέπει να μείνουν τα ίδια ρόστερ και ενόψει της νέας χρονιάς, αν τελικά πάμε σε μια ακύρωση της χρονιάς, απάντησε ως εξής: «Είναι μια πολύ σύνθετη κουβέντα και δεν είναι κάτι απλό. Θα ήταν σίγουρα σημαντικό να υπήρχε ο τρόπος να μείνουν τα ίδια ρόστερ.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορεί να υπάρξουν αρκετοί παίκτες οι οποίοι δεν θα θέλουν να παίξουν καν ποδόσφαιρο. Με όλες αυτές τις καταστάσεις, τα παιδιά θα δώσουν προτεραιότητα στη δουλειά και στο πώς θα ζήσουν. Πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν πολλοί παίκτες που δεν θα δώσουν προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο από όλες τις ομάδες, οπότε θα είναι δύσκολο εκ των πραγμάτων να διατηρηθούν ακριβώς τα ίδια ρόστερ. Το θεωρώ δεδομένο ότι οι περισσότερες ομάδες θα έχουν απώλειες».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης