Σε αδράνεια ο τοπικός στίβος

Σε αδράνεια ο τοπικός στίβος

Σε αδράνεια ο τοπικός στίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 92 ΦΟΡΕΣ

Στον… πάγο παραμένει ο στίβος σε τοπικό επίπεδο, παρά το ότι θα διεξαχθεί κανονικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο στο ΣΕΦ.

Αν και ματαιώθηκε η ημερίδα πριν τον αγώνα αυτόν στις ίδιες εγκαταστάσεις, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων έδωσε το «ΟΚ» και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, αφού από το Πανελλήνιο θα βγουν τα «εισιτήρια» συμμετοχής των αθλητών-αθλητριών μας για το Ευρωπαϊκό, το οποίο δεν έχει πάρει αναβολή και θα διεξαχθεί κανονικά στο Τορούν της Πολωνίας από 4 έως 7 Μαρτίου.

Οι δωδεκανησιακές συμμετοχές θα είναι …μετρημένες, γνωστό άλλωστε εδώ και καιρό από τον ΣΕΓΑΣ, καθώς είχε ενημερώσει με ανακοίνωσή του πως στον αγώνα του ΣΕΦ θα λάβουν μέρος μόνο όσοι θα διεκδικήσουν επίτευξη ορίων πρόκρισης σε διεθνείς διοργανώσεις. Πέραν της παραπάνω εξέλιξης, όλα τα υπόλοιπα είναι στον… αέρα κι αναμένονται νεότερες ανακοινώσεις από την ομοσπονδία, που θα βγουν μόνο αν η πολιτεία άρει κάποια απαγορευτικά και περιοριστικά μέτρα.

Τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις περιοχές της χώρας που πλήττονται αρκετά από τις εξελίξεις, δεδομένης και της σημαντικής προσπάθειας της ΕΑΣ εδώ και χρόνια γι’ ανάπτυξη, όπως και της οργάνωσης στο κομμάτι εκείνο που αφορά τους αγώνες αντοχής.

Κυριότεροι είναι ο Μαραθώνιος Ρόδου και το Run Greece, όπως κι εκείνοι των συλλόγων, για τους οποίους απαιτείται η έγκριση και η στήριξη. Κατά τα άλλα, αναβλήθηκε, όπως ξέρουμε, το Αναπτυξιακό ανωμάλου δρόμου που ήταν να γίνει 16 Ιανουαρίου στο Κορακόνερο, ενώ στις 17 Φεβρουαρίου είχε προγραμματιστεί αγώνας Κ12 και Κ14 στη Ρόδο. Κανείς δεν μπορεί ούτε καν να εικάσει τι θα γίνει μέσα στον Μάρτιο με τα Τέτραθλα και τα σχολικά πρωταθλήματα με πρόκριση στο Πανελλήνιο (αν γίνει), αλλά και με τα διασυλλογικά που ακολουθούν τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Ό, τι νεότερο υπάρξει θα γνωστοποιηθεί με ανακοινώσεις του ΣΕΓΑΣ μετά το Πανελλήνιο του ΣΕΦ, αλλά, όπως και να το κάνουμε, η κατάσταση δεν πρόκειται ν’ αλλάξει κατά πολύ...

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα