Συνάντηση του αντιδημάρχου Κ. Ταρασλιά για θέματα Θαλάσσιου Τουρισμού

Συνάντηση του αντιδημάρχου Κ. Ταρασλιά για θέματα Θαλάσσιου Τουρισμού

Συνάντηση του αντιδημάρχου Κ. Ταρασλιά για θέματα Θαλάσσιου Τουρισμού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 385 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Ρόδου και Υπεύθυνο Τουρισμού κ. Κωνσταντίνο Ταρασλιά, στο Δημοτικό Μέγαρο Ρόδου πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 10.02.2021, με την εκπρόσωπο και ελεγκτικό μέλος της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων (Ε.Ν.Π.Ε.Ν.), κα Παπαγεωργοπούλου Αικατερίνη, ιδιοκτήτρια του Ναυτικού Πρακτορείου “Kronos Yacht Agency” με εικοσιπενταετή παρουσία στο νησί μας.

Η κυρία Παπαγεωργοπούλου, ενημέρωσε τον κ. Αντιδήμαρχο για τις προτάσεις που εστάλησαν σε όλους τους Δήμους – Περιφέρειες – Υπουργεία και αφορούν τον θαλάσσιο Τουρισμό και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό του, με μία πολιτική που αρμόζει σε ένα Ευρωπαϊκό Κράτος, ώστε να επιτύχει την προσέλευση μεγαλύτερης «μερίδας» του ποιοτικότερου Τουρισμού παγκοσμίως στη Χώρα μας, και ειδικότερα στο νησί της Ρόδου.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν ένθερμο και υποστηρικτικό από τον κ. Ταρασλιά, ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν απόψεις και ενημερώσεις τόσο για νομοθετήσεις που αφορούν τον κλάδο αυτού του είδους τουρισμού (καμποτάζ), όσο και για τις προτάσεις - ενημερώσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εκτενέστερα στο νησί της Ρόδου.

Το άμεσο ενδιαφέρον που είχαμε από τον κ. Αντιδήμαρχο όσον αφορά την άρση της απαγόρευσης του κατάπλου των θαλαμηγών (με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα) αλλά και του ζημιογόνου νόμου του καμποτάζ για τις τοπικές κοινωνίες (Απόφαση ΠΕΔ/ΝΑ 01.09.2020 υπ’ αριθ. πρωτοκόλλου 519), μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι ότι και στο μέλλον θα έχουμε αγαστή συνεργασία μαζί του, ως προς τη βελτιστοποίηση των συνθηκών του κλάδου μας αλλά και βέβαια ως προς την αρτιότερη εικόνα της πόλης μας και των υπηρεσιών αυτών, προς την ελίτ του τουρισμού του παγκόσμιου γίγνεσθαι.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Ταρασλιά, για την ένθερμη υποστήριξη ως προς την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας και ειδικότερα για το νησί μας, με τις μελλοντικές προσωπικές του παρεμβάσεις, που στοχεύουν στην καλυτέρευση του επιπέδου των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων, με μοναδικό γνώμονα την ευημερία και τον εκσυγχρονισμό της πόλης και της κοινωνίας της Ρόδου» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους ο πρόεδρος της Ε.Ν.Π.Ε. - Ν.Κ. Παπουτσής και ο γενικός Γραμματέας Λ. Καλοδούκας.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου