«Έμφραγμα» στο 85' για τον Διαγόρα

«Έμφραγμα» στο 85' για τον Διαγόρα

«Έμφραγμα» στο 85' για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 468 ΦΟΡΕΣ

Η …κατάρα των τελευταίων λεπτών «χτύπησε» και πάλι τον Διαγόρα! Στο 85’ τα Χανιά έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1 και στέρησαν το δικαίωμα στον «Γηραιό» να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε παιχνίδι που έγινε χθες στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. O αγώνας όπως αναμενόταν ήταν αρκετά δυνατός τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο με τα Χανιά να δείχνουν πολύ «διαβασμένα» και να κλείνουν τους διαδρόμους προς την εστία τους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο καλύτερα και έκαναν και δυο φάσεις αλλά οι Κρητικοί από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και μετά, επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι, δημιουργώντας και τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν με αποκορύφωμα μια φάση όπου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Τσέλιου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να ανεβάσουν στροφές και να αποκτήσουν την πρωτοβουλία φθάνοντας μάλιστα στο γκολ στο 52’, κάτι που τους έδωσε καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Τα Χανιά όμως δεν το έβαλαν κάτω και σταδιακά άρχισαν να ανεβαίνουν και να προσπαθούν να πιέσουν τα καρέ των γηπεδούχων, φθάνοντας στην ισοφάριση στο 85’.

Ο Διαγόρας χρειαζόταν ένα δεύτερο τέρμα μετά το 85’ που προφανώς θα του έδινε το δικαίωμα να «καθαρίσει» το παιχνίδι αλλά απέναντι σε μια πολύ καλά στημένη αμυντικά ομάδα, ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να το πετύχει.

Εντυπωσιακή φάση στα καρέ του Διαγόρα με τον Τσέλιο να ετοιμάζεται να διώξει με γροθιά
Εντυπωσιακή φάση στα καρέ του Διαγόρα με τον Τσέλιο να ετοιμάζεται να διώξει με γροθιά

Το φιλμ του αγώνα
Στο 10’ μετά από προσπάθεια του Σμυρλή από τα δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Αυγενικού στο ύψος της περιοχής. Αυτός έκανε το συρτό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας Κουτζαβασίλης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 20’ ο Κάσσος έκανε ένα σουτ από θέση δεξιά μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ). Στο 21’ ο Γεωργίου έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ντοριβάλ ο οποίος έκανε ωραία προσποίηση και σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι και να καταλήξει τελικά άουτ.

Στο 35’ ο Κάρλος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Ζιούλης από την καρδιά της άμυνας του Διαγόρα, άπλωσε το πόδι του κάνοντας την προβολή με την μπάλα να παίρνει φάλτσο και να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Τσέλιου, σε μια πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Στο 38’ ο Βρεττός έκανε το σουτ από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσέλιου (άουτ).
Στο 52’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ, ο Μπαστακός λίγο έξω από τη μικρή περιοχή κοντρόλαρε την μπάλα και με κοντινό σουτ έκανε το 1 – 0.

Στο 85’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Macena από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λάμπρου από τον Σύνδεσμο της Εύβοιας και «βοηθοί» του ήταν οι Νιδριώτης (Αθήνα) και Παγουράς (Βοιωτία)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης (46’ Κωστούλας), Ντοριβάλ (75’ Αλάεθ), Μασούρας, Σμυρλής (69’ Λινάρδος), Μπαστακός, Αυγενικού (69’ Αθανασίου), Γεωργίου (83’ Δημήτρουλας)

ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Carlos (75’ Παναγιωτούδης), Πλέγας, Βασιλόγιαννης (58’ Macena), Βρετός (66’ Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος (58’ Sountoura), Κάσσος

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου