Διαγόρας: Ξεχνάνε τα Χανιά, κοιτάνε τον Εργοτέλη

Διαγόρας: Ξεχνάνε τα Χανιά, κοιτάνε τον Εργοτέλη

Διαγόρας: Ξεχνάνε τα Χανιά, κοιτάνε τον Εργοτέλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς τον Θανάση Δημήτρουλα θα «κατέβει» στα επόμενα παιχνίδια ο Διαγόρας. Και αυτό διότι ο ποδοσφαιριστής έπαθε εξάθρωση ωμοπλάτης κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα με τα Χανιά και έτσι δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για ένα διάστημα τουλάχιστον τριών εβδομάδων.

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα προέκυψε και με τον Σελινιωτάκη ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο αλλά η κρισιμότητα της κατάστασής του θα εκτιμηθεί μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Κατά τα άλλα, σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τα Χανιά, ο Διαγόρας έπαιξε με μια πολύ και άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο ομάδα που οπωσδήποτε δυσκόλεψε τις κινήσεις των παικτών του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και δεδομένου ότι το σκορ ήταν μέχρι το 85’ στο 1 – 0, ασφαλώς και το τελικό 1 – 1 αφήνει μια πικρή γεύση στους «κυανέρυθρους» που βρέθηκαν πολύ κοντά στο να πάρουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης. Από εκεί και πέρα, έχουν αφήσει πίσω τους πλέον το παιχνίδι αυτό και ρίχνουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο εκτός έδρας που είναι απέναντι στον Εργοτέλη. Πρόκειται για μια ακόμα δύσκολη αναμέτρηση που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από τους παίκτες της ομάδας του νησιού μας.

- O Ανδριανός από τον Σύνδεσμο της Αχαΐας ορίστηκε να διευθύνει το εκτός έδρας παιχνίδι του Διαγόρα με τον Εργοτέλη. «Βοηθοί» του θα είναι οι Μουρτζοβίτης και Τριαντάφυλλος και οι δύο από τον Σύνδεσμο της Κορίνθου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κουκουράκης από τα Χανιά.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.