Εκπροσώπηση της ΤΕ Δωδεκανήσου στην τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠ

Εκπροσώπηση της ΤΕ Δωδεκανήσου  στην τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠ

Εκπροσώπηση της ΤΕ Δωδεκανήσου στην τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 226 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη διευρυμένης τεχνικής επιτροπής από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Σ’ αυτήν λοιπόν έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος Μίλτος Κριμίζης, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Πριστούρης, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γιάννης Παττές, τα μέλη Βλαδίμηρος Πέτσας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Θωμάς Μήττας, οι έφοροι δρόμου και ΜΤΒ Παναγιώτης Γρούβας και Κώστας Τσορτουκτσίδης, καθώς και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Λάμπρος Βασιλόπουλος, Στέργιος Σαλπαδήμος, Μιχάλης Φαραντάκης και Φώτης Ζέγκλης.

Εκπροσώπηση όμως υπήρξε από τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές. Έτσι, από την ΕΠΟΣΚ το «παρών» έδωσε ο Αντώνης Παπαγιαννάκης, από την ΕΠΣΜΑΘ οι Λευτέρης Ακριτίδης, Δημήτρης Ροδακόπουλος από την ΤΕΚΕ ο Κώστας Δαλαβίκας και ο Παναγιώτης Μπούρικας, από την ΤΕΚ ο Μιχάλης Ταταράκης και η Αθηνά Σιδεράκη, από την ΤΕ Δωδεκανήσου ο πρόεδρός της, Γιάννης Παπασταματάκης, και ο αντιπρόεδρος, Νίκος Πρέζας κι από την ΤΕΠΔΕ οι Αντώνης Φαρφαράς και Γιάννης Μάγκλαρης.

Τα θέματα της σύσκεψης ήταν:
1. Αγωνιστικό πρόγραμμα
2. Κριτήρια επιλογής Εθνικών ομάδων
3. Διευκρινίσεις για τους αγώνες της Λίγκας
4. Ανάθεση Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων

Κοινή συνισταμένη όλων των παραγόντων ήταν η ασφαλής και γρήγορη επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης, δεδομένου ότι υπό ομαλές συνθήκες οι αγώνες ήδη θα είχαν ξεκινήσει.

Επίσης προτάθηκε να αποσαφηνιστούν τα κριτήρια επιλογής Εθνικών ομάδων, να υπάρξουν περισσότεροι αγώνες στην Πίστα, να δοθεί βάρος στις γυναικείες κατηγορίες, καθώς και στις κατηγορίες ανάπτυξης.

Κοινή παραδοχή όλων ήταν ότι οι αγώνες Λίγκας θα αναβαθμίσουν το άθλημά, προς όφελος των αθλητών, με την «υποσημείωση» ότι εάν λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του Covid, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν κάποιοι απ’ αυτούς, τότε η παράμετρος πρόκρισης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, θα μετατεθεί για το 2022.

Τέλος, αναφέρθηκαν οι μέχρι σήμερα τοποθεσίες που θα πραγματοποιηθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2021, με την υποσημείωση ότι εκκρεμούν οι αναθέσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων δρόμου.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων