Δωδεκανήσιος ο πρόεδρος του Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης

Δωδεκανήσιος ο πρόεδρος του Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης

Δωδεκανήσιος ο πρόεδρος του Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Ένας από τους αναγνώστες της «ΡΟΔΙΑΚΗΣ», μας ενημέρωσε προχθές, αν δεν κάνω λάθος, τηλεφωνικώς πως ένας ιστορικός αθλητικός σύλλογος, ο Μίλωνας στη Νέα Σμύρνη, έχει για πρόεδρό του έναν Δωδεκανήσιο.

Αυτός είναι ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, με καταγωγή και των δύο γονιών του από τη Νίσυρο, έχοντας σημαντική πορεία στον τραπεζικό τομέα και παρουσία ως επικεφαλής διοίκησης ενός συλλόγου με απίστευτη προσφορά στον αθλητισμό της χώρας.

Αφορμή για το σχόλιο αυτό και την ενημέρωση από τον αναγνώστη στάθηκε η ιστορική εντός έδρας νίκη του Μίλωνα επί του περσινού πρωταθλητή Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στη Volley League ανδρών.

Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης φυσικά δεν έχει μόνο τμήμα βόλεϊ, αλλά δραστηριοποιείται στο μπάσκετ, την κολύμβηση, το πόλο, την άρση βαρών και το μπέισμπολ σε όλες τις κατηγορίες κι επίπεδα με 1.500 περίπου αθλητές κι αθλήτριες στις τάξεις του.

Είναι λοιπόν σημαντικό ένα πρόσωπο ισχυρό να ηγείται αυτών των τμημάτων και να κατευθύνει προς τις επιτυχίες, όπως αυτή του τμήματος βόλεϊ, που δεν είναι και μικρή υπόθεση.

Είναι χαρά μας να υπάρχουν Δωδεκανήσιοι με αναγνώριση κι εκτός «συνόρων», όπως επίσης σημαντικό έργο στον πολιτισμό και στον αθλητισμό από κάθε πόστο, είτε παραγοντικό είτε αυτό του προπονητή και του αθλητή.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.