Ο «όμιλος Esperia Group» ανοίγει το ελπιδοφόρο κεφάλαιο για την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων στη Ρόδο

Ο «όμιλος Esperia Group» ανοίγει το ελπιδοφόρο κεφάλαιο για την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων στη Ρόδο

Ο «όμιλος Esperia Group» ανοίγει το ελπιδοφόρο κεφάλαιο για την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1276 ΦΟΡΕΣ

Εγκαινιάζεται ένας ευρύς κύκλος συνεργειών για την προστασία του Περιβάλλοντος μέσω της Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις

Ένα νέο ελπιδοφόρο κεφάλαιο για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος άνοιξε στη Ρόδο με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις, μεταξύ της Δωδεκανησιακής Ανακύκλωσης και του Ξενοδοχειακού Ομίλου «Esperia Group».

Με τη συνεργασία αυτή, εγκαινιάζεται ένας ευρύς κύκλος συνεργειών στη Ρόδο με την ελπίδα και την προσδοκία να επεκταθεί σε όλα τα Δωδεκάνησα, για την ορθή διαχείριση του κοινωνικού πόρου της ανακύκλωσης και τις στοχευμένες παρεμβάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Δωδεκανησιακή Ανακύκλωση ΑΕΚΚ έχει ως απώτερο στόχο, μέσα από τις συνεργασίες, την μετάβαση στο μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, οδηγώντας τα απόβλητα από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις σε μονάδες επεξεργασίας, ακολουθώντας τη νόμιμη διαδρομή. Η επαναχρησιμοποίηση των αποβλήτων και η εναλλακτική διαχείρισή τους, είναι ο δρόμος που θα μας βγάλει από τον φαύλο κύκλο της ανεξέλεγκτης απόρριψής τους, της σπατάλης των φυσικών πόρων, και της μόλυνσης του περιβάλλοντος της Νήσου Ρόδου.

Ο πρωτοπόρος όμιλος «Esperia Group», ανοίγει το δρόμο των συνεργασιών με τη Δωδεκανησιακή Ανακύκλωση, εκπληρώνοντας την υποχρέωση όλων μας όχι μόνο έναντι του νόμου αλλά κυρίως των επόμενων γενιών, για ένα καθαρότερο περιβάλλον, ένα οικολογικό τουριστικό προϊόν και μία πράσινη Ρόδο.

Για τη Δωδεκανησιακή Ανακύκλωση αποτελεί προνόμιο η συνεργασία με την Οικογένεια Βασιλάκη και τον Ξενοδοχειακό Όμιλο «Esperia Group» που εμπράκτως έχουν αποδείξει την αγάπη τους για τη Ρόδο συμμετέχοντας σε ανάλογες πρωτοβουλίες, ευελπιστώντας πως το παράδειγμα αυτό θα ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες, ιδιώτες αλλά και σύσσωμη η κοινωνία της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου