Xωρίς να χαθεί ούτε λεπτό διδασκαλίας λειτουργούν τα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Xωρίς να χαθεί ούτε λεπτό διδασκαλίας λειτουργούν τα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Xωρίς να χαθεί ούτε λεπτό διδασκαλίας λειτουργούν τα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1021 ΦΟΡΕΣ

Ασφάλεια, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση καθώς επίσης και υπεύθυνη στάση είναι το τρίπτυχο της λειτουργίας των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν αλλά και ο σχεδιασμός που εφαρμόστηκε στη συνέχεια, χωρίς να χαθεί ούτε ένα λεπτό διδασκαλίας.

Σε ανακοίνωσή της, η διεύθυνση του σχολικού συγκροτήματος, ανακοίνωσε χθες σχετικά: «Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός έλεγχος μέσω rapid test για τον Covid-19 των εκπαιδευτικών και του διοικητικού προσωπικού των εκπαιδευτηρίων μας: συνεχίζουμε 100% αρνητικοί με 100% θετική διάθεση.

- Η απολύμανση στις επιφάνειες όλων των χώρων του Σχολείου και των σχολικών λεωφορείων πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο συνεργείο και ακολούθησε σχολαστικός καθαρισμός των χώρων, ο οποίος επαναλαμβάνεται καθημερινά κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Σχολείου και μετά τη λήξη του σχολικού προγράμματος.
- Προγραμματίζουμε τον προληπτικό μοριακό έλεγχο του συνόλου των εκπαιδευτικών και του διοικητικού προσωπικού, σε συνεργασία με τις υγειονομικές υπηρεσίες Δωδεκανήσου, σε 4 ημέρες.

- Προσφέρεται «εξ αποστάσεως» διδασκαλία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.
- Οι «ηλεκτρονικές» μας τάξεις προσφέρουν τη δυνατότητα σύγχρονης «εξ αποστάσεως» συμμετοχής στο «διά ζώσης» πρόγραμμα των Α΄, Β΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο