Το επί κοντώ ως θέμα στο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ

Το επί κοντώ ως θέμα στο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ

Το επί κοντώ ως θέμα στο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 128 ΦΟΡΕΣ

Στην προπονητική διαδικασία του άλματος επί κοντώ στις αναπτυξιακές ηλικίες, αφορά το 4ο διαδικτυακό σεμινάριο της χρονιάς, το οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ τη Δευτέρα 1 Μαρτίου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της μεθοδολογίας και της διδασκαλίας του άλματος επί κοντώ στις αναπτυξιακές ηλικίες. Το άλμα επί κοντώ είναι από τα πιο απαιτητικά αγωνίσματα του στίβου τόσο ως προς τις φυσικές ικανότητες, όσο και ως προς τις τεχνικές δεξιότητες.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο προπονητής του αγωνίσματος, Σάββας Κεφαλίδης, ο οποίος ασχολείται πολλά χρόνια με την προπόνηση σ’ αυτό στις αναπτυξιακές ηλικίες και με την εισήγησή του θα προσπαθήσει να φωτίσει αρκετές πτυχές της σύνθετης προπονητικής διαδικασίας του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και μεθαύριο Κυριακή, με την τεχνική σύμβουλο της ΕΑΣ Δωδεκανήσου, Εύη Επισκόπου, να έχει ενημερώσει σχετικά όποιον θέλει, να δώσει το «παρών» διαδικτυακά.

Υπενθυμίζεται ότι και στη φετινή περίοδο θα δοθούν μετά το τέλος του κύκλου των σεμιναρίων βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν