Διαγόρας: Μοναδικός στόχος η νίκη

Διαγόρας: Μοναδικός στόχος η νίκη

Διαγόρας: Μοναδικός στόχος η νίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 223 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο να κλείσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο Διαγόρας υποδέχεται σήμερα στις 2.45 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μπορεί ο αντίπαλος να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο οι «κυανέρυθροι» ξέρουν πολύ καλά πως δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης έχει ζητήσει για μια ακόμα φορά από τους παίκτες του να είναι πολύ προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους.

Η ομάδα του νησιού μας θέλει τους τρεις βαθμούς προκειμένου έτσι να μπορέσει να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να μπει με άλλον αέρα στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος. Ο κ. Θεοδοσιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπαστακό και Κάκκο οι οποίοι αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στο πρόσφατο παιχνίδι των Τρικάλων και έτσι είναι τιμωρημένοι με μια αγωνιστική.

Θα μπορούν να προσφέρουν και πάλι τις υπηρεσίες τους από το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι εντός έδρας αυτή τη φορά με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Γεωργίου και Δημήτρουλας οι οποίοι έχουν τεθεί στη διάθεση του προπονητή τους.

Απέκτησε επαγγελματικό όχημα ο Διαγόρας

Στο μεταξύ, ένα καινούργιο επαγγελματικό όχημα απέκτησε ο Διαγόρας, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος χθες. Συγκεκριμένα:

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 κ. Γιώργος Πάτσης, μαζί με τον Μέγα χορηγό “BREAD FACTORY” έκαναν δώρο στην ομάδα ένα επαγγελματικό βαν, με διακριτικά του ιστορικού Διαγόρα. Το όχημα είναι απαραίτητο για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας, στη μεταφορά του ιματισμού, αλλά και των οργάνων γυμναστικής, τόσο στις προπονήσεις στη Ρόδο, όσο και στα ταξίδια εκτός νησιού.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 και η οικογένεια του «Γηραιού» ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο κ. Πάτση, όσο και τον χορηγό, για την πολύτιμη προσφορά τους».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”