"Νεκρώνει" δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

"Νεκρώνει" δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

"Νεκρώνει" δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Τα συνδικάτα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με αφορμή τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προχωρούν σε 24ωρη απεργία την Τρίτη, από την οποία αναμένεται να νεκρώσει κάθε παραγωγική δραστηριότητα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέ

Τα συνδικάτα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με αφορμή τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό και τα Εργασιακά. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προχωρούν σε 24ωρη απεργία την Τρίτη, από την οποία αναμένεται να νεκρώσει κάθε παραγωγική δραστηριότητα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζομένους «να συμμετέχουν μαζικά στην γενική απεργία της Τρίτης» για να μην περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης.

Η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέσα μεταφοράς να απεργήσουν την Τρίτη 29 Ιουνίου με τέτοιο τρόπο, "ώστε να μη θιγεί σε καμία περίπτωση η δυνατότητα της μαζικής συμμετοχής των εργαζομένων στο συλλαλητήριο" και τονίζει ότι "η μέγιστη δυνατή συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία, αλλά και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων αποτελεί στόχο κάθε γενικής απεργίας".

Το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ καλεί τις ομοσπονδίες να συμμετάσχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μαζί με την ΓΣΕΕ στις 29 Ιουνίου 2010. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση οι τοπικές ομοσπονδίες μπορούν να επιλέξουν και κατά περιοχή τον τρόπο κινητοποιήσεων που θεωρούν πιο αποτελεσματικό.

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11.00 στο Πεδίον του ʼρεως, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Τα αστικά λεωφορεία θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Μετρό θα κυκλοφορήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Το Τρόλεϊ θα λειτουργήσει από τις 7.30 ως τις 22.00, το Τραμ θα λειτουργήσει από τις 6 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα- 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ. Αναστέλλεται η απεργία που είχε εξαγγείλει για την προσεχή Τετάρτη (30/6) η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση της Τρίτης.

Προβλήματα στο λιμάνι

Μπλόκο και στο λιμάνι του Πειραιά ετοιμάζουν για δύο από τα 14 σωματεία της ΠΝΟ, εμποδίζοντας τον απόπλου, μολονότι το συνδικάτο αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποίηση.

Κινητοποιήσεις

Σε κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ
προχώρησαν από το βράδυ της Κυριακής οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ.

Στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι δημοσιογράφοι, με 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Τρίτης έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης.

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά