Σαρώνει στην ροδιακή κοινωνία

Σαρώνει στην ροδιακή κοινωνία

Σαρώνει στην ροδιακή κοινωνία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1998 ΦΟΡΕΣ

Η υποψηφιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τον Δήμο Ροδίων. Πρωτοφανές το κλίμα ανατροπής που δημιουργήθηκε.

Εντυπωσιακά και ραγδαία αυξανόμενη είναι η στήριξη της ροδιακής κοινωνίας στην υποψηφιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιώργου χατζημάρκου. Παρά το γεγονός ότι ο κ. Χατζημάρκος, έχει κάνει σαφές ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του, για το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος στα μέσα Ιουλίου, η ανταπόκριση που υπάρχει είναι άνευ προηγούμενου. Δεκάδες ροδίτες, απ’ όλους τους κοινωνικούς, οικονομικούς και πολιτικούς χώρους, εκφράζουν ανεπιφύλακτα την υποστήριξή τους, στο πρόσωπο του Γιώργου Χατζημάρκου. Αρκετοί εξ αυτών μάλιστα, έσπευσαν να το κάνουν σαφές, είτε στον ίδιο τον κ. Χατζημάρκο προσωπικά, είτε σε συνεργάτες και υποστηρικτές του. Το κλίμα αυτό, εκ των πραγμάτων καθιστά μονόδρομο την απόφαση του κ. Χατζημάρκου, για την υποψηφιότητά του. Ήδη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, συνεχίζει τις διεργασίες και τις επαφές σε καθημερινή βάση ανταλλάσσοντας απόψεις και εκτιμήσεις για τα προβλήματα του νησιού. Οι κινήσεις του κ. Χατζημάρκου, και κυρίως το μέγεθος απήχησης της υποψηφιότητάς του, έχουν προκαλέσει έντονους προβληματισμούς στα κόμματα, κυρίως στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Παράγοντες των δύο κομμάτων, αντιλαμβάνονται ότι η υποψηφιότητα Χατζημάρκου, ξεπερνά τις κομματικές διεργασίες και διαμορφώνει νέα δεδομένα. Γι’ αυτό είναι πιθανόν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει κίνηση για τον προσεταιρισμό του κ. Χατζημάρκου, για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο