Βραβεύεται η Ελένη Καρύδη

Βραβεύεται  η Ελένη Καρύδη

Βραβεύεται η Ελένη Καρύδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1504 ΦΟΡΕΣ

Ακόμα μία διάκριση ήρθε για τη γνωστή σε όλους μας Πρόεδρο της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, κα Ελένη Καρύδη.

Γνωστή εδώ και πάνω από δεκαπέντε χρόνια για τους αγώνες της για την οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων. Γνωστή για την άοκνη προσπάθειά της να φθάσει το μήνυμα της πρόληψης και της σωστής οδικής συμπεριφοράς παντού, ν’ αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία στο τιμόνι και να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Γνωστή γιατί είναι πάντα προσηλωμένη σ’ αυτό τον αγώνα, τον σκοπό της ΕΥΘΥΤΑ και αυτό μπορεί να το διακρίνει κανείς από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο.

Φέτος, για την Ημέρα της Γυναίκας, βραβεύεται από τη Διεθνή Οργάνωση Οδικής Ασφάλειας, ανάμεσα σε άλλες γυναίκες που αγωνίζονται γι’ αυτήν σε όλο τον κόσμο, ως Γυναίκα-Ηγέτης στην Οδική Ασφάλεια 2021.

Η βράβευση δεν εκπλήσσει βέβαια κανέναν. Ακόμα και όταν ρωτήθηκε χθες για το θέμα αυτό, το…γύρισε στον σκοπό που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια. Βρήκε ευκαιρία να στείλει ένα ακόμα μήνυμα για τα τροχαία ατυχήματα. Με αφορμή τη βράβευση αυτή, ας το σκεφτούμε λίγο παραπάνω όλοι μας:

«Ο Θεός να μας δώσει φώτιση να καταλάβουμε ότι είναι ό,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς: πέντε λεπτά πριν να μιλάς με τον άνθρωπό σου και μετά να μην είναι ο άνθρωπός σου κοντά ή να είναι για όλη σου τη ζωή ανάπηρος. Ας το καταλάβουνε»…

Κυρ. Π.

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch