Επιστρέφουν στα καθηκοντά τους οι αντιδήμαρχοι Τηλέμαχος Καμπούρης και Τάσος Σπανός

Επιστρέφουν στα καθηκοντά τους οι αντιδήμαρχοι Τηλέμαχος Καμπούρης και Τάσος Σπανός

Επιστρέφουν στα καθηκοντά τους οι αντιδήμαρχοι Τηλέμαχος Καμπούρης και Τάσος Σπανός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 732 ΦΟΡΕΣ

Επιστρέφουν στα καθηκοντά τους οι αντιδήμαρχοι Τηλέμαχος Καμπούρης και Τάσος Σπανός, οι οποίοι νόσησαν με κορωνοϊό και πραγματοποίησαν την απαραίτητη κατ' οίκον απομόνωση.

Στις σχετικές ανακοινώσεις τους ανέφεραν τα εξής:

Τηλέμαχος Καμπούρης

Μετα την απαιτούμενη κατ´οικον απομόνωση λογω COVID-19, επιστρέφω στα καθήκοντα μου με ασφάλεια τόσο για εμένα όσο και τους γύρω μου. Πάντα με τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα προστασίας. Ομολογώ ότι, αν και από τους τυχερούς που περνούν τον ιό με ελαφριά συμπτώματα, η απομόνωση ήταν η πιο δύσκολη δοκιμασία.

Να είστε όλοι υγιείς και δυνατοί. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα συμπαράστασης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα και όσους δεν συμπαρασύρθηκαν από τις «φιλότιμες» κακοήθεις φήμες που με ήθελαν να συμμετέχω σε ..κορωνοπαρτυ!

Τάσος Σπανός
7 Μαρτίου 2021...
Δόξα τω Θεώ, αυτή η σπουδαία ημέρα σήμανε για μένα την αρχή του τέλους από τον κατ'οίκον περιορισμό αφού τήρησα με θρησκευτική ευλάβεια ότι ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Θέλω να ενημερώσω τους αγαπητούς συμπολίτες μου ότι χαίρω άκρας υγείας και από αύριο επανέρχομαι στα καθήκοντα μου κανονικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας.
Θεωρώ καθήκον μου να υπενθυμίσω ότι όλοι μας πρέπει να επιδείξουμε ατομική και κοινωνική ευθύνη, να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα,τηρώντας ευλαβικά τις οδηγίες των ειδικών και να παίρνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Όλοι μαζί έχουμε παλέψει τόσο σκληρά και ειδικά τώρα που η πανδημία βαδίζει στο τέλος, είναι καθήκον όλων μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να περιοριστεί η εξάπλωσή της.
Αισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης για όλους σας κατακλύζουν την ψυχή μου για τις ευχές, το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή σας στο πρόσωπό μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου....προφανώς είναι λίγο!!!
Ο Αντιδήμαρχος Αφάντου & Πεταλούδων Αναστάσιος Ν. Σπανός

Διαβάστε ακόμη

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες