Έργα ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται στη δημοτική ενότητα Αφάντου

Έργα ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται στη δημοτική ενότητα Αφάντου

Έργα ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται στη δημοτική ενότητα Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 575 ΦΟΡΕΣ

Έργα ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται στη δημοτική ενότητα Αφάντου, από τον δήμο Ρόδου και τις τεχνικές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Στα πλαίσια της υλοποίησης του Τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ρόδου και σύμφωνα με τις οδηγίες του Δήμαρχου Ρόδου κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη, έγινε η σύνταξη της μελέτης με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ-ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Δ.Ε ΑΦΑΝΤΟΥ» με προϋπολογισμό 263.000,00€ με φ.Π.Α 24%. Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, κατακυρώθηκε μετά από διαγωνισμό στην εργοληπτική επιχείρηση «ΛΑΟΥΔΙΚΟΣ Χ. – ΑΣΠΡΑΚΗ Ι. Ο.Ε.» και αναμένεται να περατωθεί σε διακόσιες σαράντα (240) ημέρες, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης.

Το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου με Αντιδήμαρχο τον κ. Αθηνόδωρο Χ. Κωνσταντίνου, προβλέπει στη μελέτη, την αποκατάσταση των φθορών στο οδόστρωμα για την ομαλή λειτουργία των δρόμων στους οικισμούς Αφάντου και Αρχίπολης. Η μελέτη περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης των υφιστάμενων ασφαλτοστρωμένων οδών και ασφαλτόστρωσης των οδών που η συνολική κατάστασή τους το απαιτεί. Αναλυτικότερα περιλαμβάνει:

Α) Επεμβάσεις σε ταπητήδια στην Οδό Εθνάρχου Μακαρίου, στην περιοχή απέναντι από το βενζινάδικο Αρχίπολης, στην περιοχή κοντά στο μοναστήρι Αγίου Δημητρίου (Αρχίπολη) και σε δρόμους που διέρχονται κοντά από οικίες συμπολιτών μας.

Β)Ασφαλτοστρώσεις εξ αρχής αφού προηγηθεί υπόβαση-βάση οδοστρωσίας στις περιοχές «Ροδιά», «Λιππίνοι», «Εκατό» και σε δρόμους που διέρχονται κοντά από οικίες συμπολιτών μας.

Γ) Νέες ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν αφού προηγηθεί απόξεση του οδοστρώματος όπου απαιτείται, ενώ στη συνέχεια θα γίνει βάση και τάπητας κυκλοφορίας στην περιοχή

απέναντι από τον αστυνομικό σταθμό Αφάντου , στην Περιοχή του Προφήτη Ηλία, σε οδούς στην περιοχή του Λυκείου Αφάντου, στη Πάροδο Περνού και στην περιοχή από τη διασταύρωση Παναγίας Καθολικής έως την ιρλανδική διάβαση.

Γραφείο Αντιδημάρχου

Τεχνικών Έργων και Υποδομών Δήμου Ρόδου

Αθηνόδωρου Χ. Κωνσταντίνου

Διαβάστε ακόμη

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης