Αργά ή γρήγορα θα έρθει και η ακύρωση…

Αργά ή γρήγορα  θα έρθει και η ακύρωση…

Αργά ή γρήγορα θα έρθει και η ακύρωση…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 283 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να μην πήρε κάποια απόφαση κατά τη διάρκεια της προχθεσινής της συνεδρίασης σχετικά με την επόμενη ημέρα στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ωστόσο όπως φαίνεται αργά ή γρήγορα αυτό που θα γίνει είναι η ακύρωση της χρονιάς.

Αυτό λέει η λογική δηλαδή μιας και δεν υπάρχουν πλέον τα περιθώρια προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή χρονιά στα γήπεδα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι όποια απόφαση κι αν παρθεί, θα είναι «οριζόντια». Θα ισχύσει παντού δηλαδή και αυτό είναι και το λογικό μιας και δεν γίνεται στη μισή Ελλάδα να ισχύουν διαφορετικά πράγματα απ’ ό,τι στην υπόλοιπη μισή, συζητώντας για τα ίδια ακριβώς πρωταθλήματα.

Και στην προκειμένη περίπτωση η τουριστική περίοδος …παρασέρνει όλη την Ελλάδα αφού κάποιες Ενώσεις είναι λογικό να έχουν πρόβλημα να αγωνιστούν όταν θα ανοίξουν με το καλό οι δουλειές. Σε ό,τι αφορά τη Γ’ Εθνική θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο ότι θα εκκινήσει και έστω και με την πραγματοποίηση ενός μόνο γύρου, θα ολοκληρωθεί «κανονικά» μέσα στους αγωνιστικούς χώρους δηλαδή.

Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League το οποίο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αναμένεται να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί. Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε σε ό,τι αφορά τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα είναι αν θα υπάρξει άνοδος από την Α’ Κατηγορία προς τη Γ’ Εθνική. Και αν υπάρξει, πώς θα κριθεί αυτή η άνοδος.

Και το λέμε αυτό διότι ήδη κάποιες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανέβει κανείς. Δεν ξέρει αν έχει βάση, αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι δεδομένο ότι θα σημειωθούν πολλές αντιδράσεις ανά την Ελλάδα.

Και αν όντως το θέμα αυτό «παίζεται», τότε θα μιλάμε για την πιο δύσκολη απόφαση που θα κληθεί να πάρει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και κατ’ επέκτασιν οι Ενώσεις…

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης