Δικάζεται στη Ρόδο για απόπειρα ασέλγειας σε 12χρονο

Δικάζεται στη Ρόδο για απόπειρα ασέλγειας σε 12χρονο

Δικάζεται στη Ρόδο για απόπειρα ασέλγειας σε 12χρονο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 865 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει την επόμενη εβδομάδα, αλλοδαπός Ιρακινής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται ότι εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω την ώρα που επιχειρούσε να ασελγήσει σε βάρος ενός 12χρονου αγοριού.

Όλα αυτά φέρονται να συνέβησαν στην Κω τον Οκτώβριο του 2019 σε σκηνή που διέμενε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης ο κατηγορούμενος, με «βοηθό» έναν άλλο ανήλικο. Η δε υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, ενώ ο Ιρακινός αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, η υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται στις 11 το πρωί την 1η Οκτωβρίου 2019. Ο 12χρονος τότε αλλοδαπός που διέμενε στο Κ.Υ.Τ. ξεκίνησε από τον χώρο διαμονής του να πάει μία βόλτα μαζί με ένα φίλο του. Όταν πέρασε έξω από τη σκηνή του κατηγορουμένου, φέρεται ο έταιρος ανήλικος να τον τράβηξε μέσα ενώ ο Ιρακινός να του είπε ότι θα του δώσει χρήματα για να αγοράσει σοκολάτα.

Στη συνέχεια ο ανήλικος φέρεται να του έκλεισε το στόμα και ο ενήλικας να επιχείρησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Το 12χρονο αγόρι παρά το γεγονός ότι τον κρατούσαν κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια και τότε στη σκηνή εισήλθε άλλος αλλοδαπός από το Καμερούν ο οποίος και τον βοήθησε να διαφύγει.

Μάλιστα ο τελευταίος φέρεται να βρήκε ημίγυμνο τον κατηγορούμενο, γεγονός που ανέφερε στην κατάθεσή του στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη σύλληψη του Ιρακινού, κατασχέθηκε και το κινητό τηλέφωνο του στο οποίο και εντοπίστηκαν εικόνες βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων αλλά και εφαρμογή μέσω της οποίας ο κατηγορούμενος συνομιλούσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης εντοπίστηκε από την εξέταση του κινητού που έγινε από την αρμόδια υπηρεσία και η ανταλλαγή αρχείων που αφορούσαν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Σε βάρος του Ιρακινού ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απόπειρα βιασμού από κοινού, απόπειρα πραγματοποίησης γενετήσιων πράξεων σε ανήλικο από κοινού και πορνογραφία ανηλίκων, κατηγορίες για τις οποίες και θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, την προσεχή Δευτέρα 22 Μαρτίου.

Ο αλλοδαπός μετά την απολογία του, κατά την οποία αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή όπου βρίσκεται έως και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο