Κώστας Βελιτζέλος: "Να είμαστε πάντα σε εγρήγορση!"

Κώστας Βελιτζέλος: "Να είμαστε πάντα σε εγρήγορση!"

Κώστας Βελιτζέλος: "Να είμαστε πάντα σε εγρήγορση!"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 178 ΦΟΡΕΣ

Για τις δυσκολίες της πρεμιέρας και του φετινού πρωταθλήματος της Football League γενικότερα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο προπονητής της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος. Λίγες ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την Επισκοπή, ο κ. Βελιτζέλος, τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

«Το ξεκίνημα είναι ερωτηματικό για όλους. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Μιλάμε για ένα ξεκίνημα κάτω από ειδικές συνθήκες οι οποίες είναι παράλληλα και πρωτόγνωρες.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πολλά πράγματα για τον αντίπαλό μας γιατί είναι και αυτός μια ομάδα που έχει αλλάξει το ρόστερ της. Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την πιο πάνω κατηγορία.
Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ. Κάτι αντίστοιχο πιστεύω ότι θα γίνει και στη δική μας κατηγορία. Οπότε αυτό που προέχει είναι να είμαστε πάντα σε εγρήγορση και να έχουμε τακτική σκέψη».

Μπήκε κανονικά ο Λίχτι

Σε ό,τι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο Μάρτιν Λίχτι μπήκε χθες σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με την Επισκοπή.

Ο παίκτης αντιμετώπισε ένα ελαφρύ πρόβλημα το προηγούμενο διάστημα αλλά το έχει ξεπεράσει και είναι πανέτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Και όλοι οι υπόλοιποι όμως παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ανυπομονούν για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα