Λύθηκε το θέμα με τον εφοδιασμό των θαλαμηγών στη Ρόδο

Λύθηκε το θέμα με τον εφοδιασμό των θαλαμηγών στη Ρόδο

Λύθηκε το θέμα με τον εφοδιασμό των θαλαμηγών στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 693 ΦΟΡΕΣ

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 18-03-2021 μεταξύ της εκπροσώπου της Ένωσης Πρακτόρων Ελληνικών Νησιών για το νησί της Ρόδου και του Κεντρικού Λιμενάρχη Ρόδου, Πλοιάρχου Λιμενικού Σώματος κ. Τάτη Σπυρίδωνα.

Το Σωματείο σε συνεργασία με τον κ. Λιμενάρχη κατέθεσε αίτημα διευκρίνισης στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την αποσαφήνιση του νόμου περί της διέλευσης θαλαμηγών και εφοδιασμού αυτών μεταξύ των νησιών της Χώρας.

Το αίτημα αυτό έχει σκοπό την κοινή γραμμή που θα πρέπει να ισχύει και να ακολουθούν όλα τα λιμεναρχεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, καθώς τον τελευταίο καιρό, όπως προκύπτει από σχετικές αναφορές των μελών της Ένωσης σε όλα τα νησιά, εφάρμοζαν κατά το δοκούν τη νομοθεσία.

«Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι με εγκύκλιο του κ. υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής το θέμα λύθηκε και μπορούν πλέον τα πλοία αναψυχής να εφοδιάζονται με καύσιμα, νερό και τροφο-εφόδια και από νησιωτικό λιμένα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την αμέριστη κατανόηση και την πολύτιμη συμβολή του τον κ. Λιμενάρχη, του οποίου οι προσωπικές ενέργειες ήταν άμεσες για την κατάθεση του αιτήματος στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και την άμεση δική σας ανταπόκριση», αναφέρει η Ένωση Πρακτόρων Ελληνικών Νησιών.

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch