Διαγόρας: Βαριά και ασήκωτη ήττα!

Διαγόρας: Βαριά και ασήκωτη ήττα!

Διαγόρας: Βαριά και ασήκωτη ήττα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 342 ΦΟΡΕΣ

Προβλημάτισε σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Διαγόρας ο οποίος δέχθηκε βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό με 4-0 και πλέον τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευοίωνο όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα έλεγε κανείς πως αυτή η τέταρτη συνεχόμενη ήττα, μετατρέπει σε ανασφαλή ακόμα και μια θέση μέσα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας (που οδηγεί στα play off), η οποία μέχρι και πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν βέβαιη.

Στο ποδόσφαιρο όμως κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος για τίποτα. Πέντε αγωνιστικές πλέον πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, ο Διαγόρας θα πρέπει να επιστρέψει επειγόντως στα θετικά αποτελέσματα μιας και τα πράγματα δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολα.

Το χθεσινό παιχνίδι πάντως τίποτα δεν προδίκαζε στο ξεκίνημά του ότι θα είχε τέτοια άσχημη κατάληξη για την ομάδα του νησιού μας. Και αυτό διότι στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έδειξε σαφή βελτίωση σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια και έστειλε το μήνυμα ότι θα διεκδικήσει τη νίκη θέλοντας να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στο διάστημα μάλιστα αυτό, οι γηπεδούχοι μπορούμε να πούμε ότι είχαν την υπεροχή. Το σκηνικό άρχισε να διαφοροποιείται σταδιακά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Λεβαδειακός φάνηκε πιο επιθετικός στο ξεκίνημα, ενώ από τα μέσα του ημιχρόνου και μετά ο Διαγόρας …εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν σαν να έπαιζε άλλη ομάδα. Η πλήρης κατάρρευση ήλθε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου ο Λεβαδειακός έκανε πάρτι. Και δεν είναι καθόλου υπερβολή να σημειώσουμε ότι αν είχε και παραπάνω χρόνο ίσως να μπορούσε να σημειώσει και περισσότερα τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 15’ ο Σμυρλής έστρωσε την μπάλα στον Αθανασίου ο οποίος εξαπέλυσε το δυνατό σουτ από πολύ καλό σημείο αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Στο 43’ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά και προσωρινή απομάκρυνση της άμυνας, ο Μασούρας έκανε το ισχυρό σουτ πάνω στην κίνηση αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Στο 55’ ο Bionconi έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο αφρούρητος Νίκας πήρε την κεφαλιά από την πλάτη της άμυνας αλλά ο Τσέλιος έπεσε σωστά στη γωνιά του και απέκρουσε την μπάλα.

Στο 57’ ο Σμυρλής έκανε ένα διαγώνιο σουτ από πολύ καλό σημείο μέσα στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Στο 74’ ο Παναγιώτου μπήκε πολύ ωραία από τα αριστερά στην περιοχή, έκανε το συρτό γύρισμα στην καρδιά της άμυνας και ο Κωστή με ωραίο πλασαριστό σουτ πάνω στην κίνηση «νίκησε» τον Τσέλιο και έκανε το 0-1.

Στο 80’ ο Μπαστακός πάσαρε στον Κονέ ο οποίος πάτησε περιοχή και έκανε το ισχυρό σουτ αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Στο 83’ ο Poleto έκανε την ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Κωστή με εξαιρετική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

Στο 90′ μετά από μπαλιά στο κενό χώρο, ο Poleto με πλασέ από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Στο 94’ ο Θεοχάρης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γκάμαρης από την Αθήνα και «βοηθοί» του ήταν οι Κωνστάντιος (Εύβοιας) και Καραλής (Ηλείας).


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ:
Τσέλιος, Σανδραβέλης (88’ Νάτσης), Μανωλάκης, Λινάρδος (66’ Μπαστακός), Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ (88’ Τσιαντούλας), Κονέ, Κωστούλας, Σμυρλής, Αθανασίου (66’ Κάκκο)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας (91’ Θεοχάρης), Κονέ (77’ Μυτίδης), Νίλι, Poleto, Συμελίδης (60’ Κωστή), Bianconi (77’ Τζημόπουλος).

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα