Σημαντικό και κρίσιμο το παιχνίδι του Διαγόρα στα Χανιά

Σημαντικό και κρίσιμο το παιχνίδι του Διαγόρα στα Χανιά

Σημαντικό και κρίσιμο το παιχνίδι του Διαγόρα στα Χανιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 240 ΦΟΡΕΣ

Πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι καλείται να δώσει σήμερα ο Διαγόρας ο οποίος αντιμετωπίζει στις 2.45 μ.μ. στην Κρήτη τα Χανιά στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «κυανέρυθροι» μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες δεν αισθάνονται ασφάλεια όσον αφορά τη συμμετοχή τους στην πρώτη εξάδα και για το λόγο αυτό θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε μια ομάδα που έχει και αυτό στόχο της να πάρει μέρος στα play off του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι δύσκολο με τους παίκτες του Διαγόρα πάντως να είναι «ετοιμοπόλεμοι» και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι «κυανέρυθροι» θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι σήμερα μιας και ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Ρουγκάλα και Κωστούλα που ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού τους αλλά και στον Αλάεθ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του (Ανδόρα) και είναι πανέτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του. Εκτός αποστολής όμως έμεινε χθες την τελευταία στιγμή (ενοχλήσεις) ο Ντοριβάλ. Επίσης δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γεωργίου και Αυγενικού. Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι παίκτες:

Αθανασίου, Αλάεθ, Κοντοχρήστος, Λινάρδος, Μπίντσης, Μανωλάκης, Μπαστακός, Νάτσης, Ρουγκάλας, Σανδραβέλης, Τσέλιος, Τσιαντούλας, Σμυρλής, Κάκκο, Μασούρας, Κονέ, Χότζα και Κοντογιάννης, Καρατάσιος και Σελινιωτάκης.
- Διαιτητής από τον Σύνδεσμο της Αθήνας θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση. Πρόκειται για τον Κώστα Περράκη. «Βοηθοί» του θα είναι οι Αλέξανδρος Αναστασίου (Θεσσαλία) και Τάσο Φράγιο (Μακεδονία). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Φώτης Ντάουλας (Δυτική Αττική) και παρατηρητής τους θα είναι ο Τάσος Μαστορίδης (Ηράκλειο).

Οι υπόλοιποι αγώνες
Εκτός της αναμέτρησης του Διαγόρα στα Χανιά, σήμερα γίνονται ακόμα δύο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Την ίδια ώρα (2.45 μ.μ.) θα παίξουν ο Εργοτέλης με τα Τρίκαλα και η ανεβασμένη Ξάνθη με την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.