Ελληνικαί Ιχθυοκαλλιέργειες: Αλλαγή επωνυμίας

Ελληνικαί Ιχθυοκαλλιέργειες: Αλλαγή επωνυμίας

Ελληνικαί Ιχθυοκαλλιέργειες: Αλλαγή επωνυμίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 327 ΦΟΡΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ελληνικαί Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά την 27 Ιουνίου 2008 Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, μεταξύ των άλλων θεμάτων, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ελληνικαί Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά την 27 Ιουνίου 2008 Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, μεταξύ των άλλων θεμάτων, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας σε Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ με διακριτικό τίτλο Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την υπ αριθμό Κ2-9398/17.7.2008 απόφαση του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού της εταιρείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίαση του της 24ης/06/2010 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας, ορίζεται ότι από τις 29/06./2010 η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ με διακριτικό τίτλο Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10