Αύριο ο «πρόλογος» του “Rhodes Tour”

Αύριο ο «πρόλογος» του “Rhodes Tour”

Αύριο ο «πρόλογος» του “Rhodes Tour”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 136 ΦΟΡΕΣ

Το “Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels” αποτελεί παρελθόν, με την απόλυτη ικανοποίηση της άψογης διοργάνωσης, που διαφήμισε τη Ρόδο σε όλο τον κόσμο.

Η «σκυτάλη» δίνεται πλέον στο “Rhodes Tour”, το οποίο είναι προγραμματισμένο από 8 έως 11 Απριλίου στη Ρόδο. Αύριο θα γίνει ο… πρόλογος απόστασης σχεδόν δύο χιλιομέτρων στη Ρόδο και τις επόμενες ημέρες τα τρία ετάπ απόστασης 138.5, 150 και 153.5 χιλιομέτρων αντιστοίχως.

Οι 25 ομάδες παραμένουν στη Ρόδο, από την οποία δηλώνουν γοητευμένοι και τυγχάνουν άριστης φιλοξενίας στα ξενοδοχείου ομίλου Mitsis. Η Ρόδος διαφημίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού Μ.Μ.Ε. απ’ όλο τον κόσμο ασχολήθηκαν με τον αγώνα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση αλλά και τις ομορφιές του νησιού μας.

Όσοι συνέδραμαν για την επιτυχία
Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ευχαριστούν θερμά το ΕΚΑΒ, τη γενική κλινική Ρόδου Euromedica και τον Ερυθρό Σταυρό, που ήταν… εκεί σε όλη τη διάρκεια του “Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels”. Η βοήθειά τους και η προσφορά τους για μία ακόμα χρονιά, ήταν τεράστια και η παρουσία τους απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Το μήνυμα της οργανωτικής επιτροπής
«Η επιτυχία της περασμένης Κυριακής ήταν μόνο η αρχή. Έχουμε ακόμα αρκετές ημέρες, μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων και θα πρέπει να είμαστε όλοι μας πολύ προσεκτικοί στους δρόμους. Οι ποδηλάτες όλων των ομάδων, που βρίσκονται στο νησί, είναι καθημερινά στους δρόμους για προπόνηση και προετοιμασία. Δείξτε υπομονή και κατανόηση. Να δώσουμε τον απαραίτητο χώρο να κινηθούν όλοι με ασφάλεια, να μην πλησιάζουμε με τα οχήματά μας πολύ κοντά τους, ούτε όταν ακολουθούμε ούτε όταν τους προσπερνάμε. Η συμπεριφορά μας είναι η εικόνα μας. Θέλουμε την καλύτερη εικόνα, για το παρόν και το μέλλον όλων μας στο νησί και αυτήν την εικόνα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να την φτιάξουμε!».

Ιωάννης Παππάς: «Οι διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στη Ρόδο, έδωσαν το έναυσμα για επανεκκίνηση»
Στη σημασία που έχει για το νησί της Ρόδου η διεξαγωγή των διεθνών αγώνων ποδηλασίας αλλά και εν γένει ο αθλητικός τουρισμός, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς. Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Παππάς τόνισε πως τέτοιες ενέργειες προβάλλουν ουσιαστικά την ομορφιά και τον πολιτισμό των νησιών μας και δίνουν το έναυσμα για επανεκκίνηση του τουρισμού.

Ο Βουλευτής, έδωσε το «παρών» στην εκκίνηση καθώς και στον τερματισμό του αγώνα, είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τους αθλητές ενώ συμμετείχε και στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ρόδου, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αθλητισμού, κ. Νίκου Νικολή και του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ και Αντιδημάρχου Ρόδου, κ. Αλέξανδρου Κολιάδη. Επιπλέον συζητήθηκε με τον κ. Αυγενάκη η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Ρόδου και η κατασκευή του νέου κλειστού γηπέδου Αρχαγγέλου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”