Παρέμεινε «ζωντανός» για την εξάδα ο Διαγόρας

Παρέμεινε «ζωντανός» για την εξάδα ο Διαγόρας

Παρέμεινε «ζωντανός» για την εξάδα ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Στοπ στο σερί των ηττών έβαλε ο Διαγόρας ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 απέναντι στον Εργοτέλη σε παιχνίδι που έγινε χθες στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο στόχος ήταν η νίκη αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι «κυανέρυθιροι» έμειναν πίσω στο σκορ ενώ αναγκάστηκαν να παίξουν και με δέκα παίκτες από το 58’ λόγω αποβολής του Κωστούλα, τότε η ισοπαλία είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του νησιού μας δεν μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ.

Το σκηνικό άρχισε να διαφοροποιείται στην επανάληψη με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να «ρίχνει» στο παιχνίδι τον Σμυρλή και τον Κονέ και να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα του «κυνηγώντας» την ισοφάριση και την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πολύ σύντομα κατάφεραν να σκοράρουν ισοφαρίζοντας σε 1 – 1 και δίνοντας νέο χρώμα στο παιχνίδι.

Ο Διαγόρας συνέχισε να είναι επιθετικός αλλά στο 58’ αναγκάστηκε να μείνει με δέκα παίκτες μετά από επικίνδυνο παίξιμο του Κωστούλα ο οποίος πήγε με τα δύο πόδια πάνω στον αντίπαλο. Βρήκε μεν την μπάλα ωστόσο το παίξιμό του ήταν «επικίνδυνο» με τον διαιτητή να του δείχνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Η φάση αυτή ήταν καθοριστική για τη συνέχεια της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα μάλιστα το παιχνίδι έγινε πιο νευρικό με τις δυο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη. Ήταν φανερό πως το παραμικρό λάθος μπορεί να έκρινε το αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 9’ ο Ντοριβάλ εκτέλεσε με δύναμη ένα φάουλ στέλνοντας την μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κατσιμήτρου (άουτ).

Στο 13’ ο Μανουσάκης επιχείρησε ένα ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα γκέλαρε μπροστά στον Τσέλιο, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0 – 1.

Στο 30’ ο Conraad μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά ο Τσέλιος απέκρουσε με τα ακροδάκτυλα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 53’ ο Κονέ με κοντινό σουτ (μετά από κοντινή πάσα του Κάκκο) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.

Στο 81’ ο Μανωλάκης επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αγγελάκης (Μακεδονία) και «βοηθοί» του ήταν ο Μάνασης (Τρίκαλα) και Κουφός (Μακεδονία).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κάκκο (62’ Μανωλάκης), Λινάρδος (85’ Καρατάσιος), Σελινιωτάκης (46’ Κονέ), Κοντοχρήστος, Μασούρας, Μπαστακός (62’ Αθανασίου), Κωστούλας, Αλάεθ (46’ Σμυρλής), Ντοριβάλ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Abdulsamed, Ποζατζίδης, Μπάτζιος, Μαζουλούξης, Πέιος, Μπουτσάκης (68’ Μπότε), Conraad (82’ Πατρινός), Κωστανάσιος (57’ Μπουρσέλης), Μανουσάκης.

Ο Αλάεθ (αριστερά) σε μια προσπάθειά του κατά τη διάρκεια  του πρώτου ημιχρόνου
Ο Αλάεθ (αριστερά) σε μια προσπάθειά του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου
Αναμνηστική φωτογραφία με τους αρχηγούς και τους διαιτητές
Αναμνηστική φωτογραφία με τους αρχηγούς και τους διαιτητές

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου