Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση των προτεινόμενων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για τουριστικά καταλύματα στη Ρόδο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση των προτεινόμενων  Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για τουριστικά καταλύματα στη Ρόδο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση των προτεινόμενων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για τουριστικά καταλύματα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 329 ΦΟΡΕΣ

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με τον Επόπτη Δημόσιας Υγείας κο.Γεώργιο Σαρμουσάκη και τον Επιθεωρητή Υγιεινής & Ασφάλειας της CRISTAL INTERNATIONAL STANDARDS κο.Θεόδωρο Aργυρίου, παρουσίασαν αναλυτικά μέσω Zoom στις 9.4 τα Προτεινόμενα Αναθεωρημένα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Λειτουργίας Τουριστικών Καταλυμάτων για το 2021 σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και σε αντιπαραβολή, τα αντίστοιχα πρωτόκολλα της TUI.

Η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου, στελεχών Ξενοδοχείων αλλά και των φίλων του ΣΔΞΔ από όλη την Ελλάδα ήταν πρωτοφανής, ξεπερνώντας τους 300 συμμετέχοντες.

Ακολούθησε εκτενής συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και απαντήθηκαν ερωτήματα των συμμετεχόντων, σε μια τηλεδιάσκεψη που ξεπέρασε τις 3 ώρες.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου, πρωτοπόρος για ακόμη μια φορά στην παροχή πληροφοριών προς τα Μέλη του, προετοιμάζεται εντατικά για την επανεκκίνηση του τουρισμού στην περιοχή μας, υπό καθεστώς απόλυτης υγειονομικής ασφάλειας προς όφελος τόσο των επισκεπτών όσο και της τοπικής κοινωνίας, και είναι στις επάλξεις για την επίτευξη του εθνικού στόχου της ποιοτικής προβολής και τουριστικής ανάπτυξης της χώρας μας.

Θα ακολουθήσουν άμεσα και νέες διαδικτυακές εκδηλώσεις που θα προετοιμάσουν τα ξενοδοχειακά στελέχη για τις προκλήσεις που διαμορφώνονται για ακόμη μια χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού