Κώστας Σαρρής: "Έργα και ημέραι" του δημάρχου Ρόδου

Κώστας Σαρρής: "Έργα και ημέραι" του δημάρχου Ρόδου

Κώστας Σαρρής: "Έργα και ημέραι" του δημάρχου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1436 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος κ. Κ. Σαρής αναφέρει:
«Ο αξιότιμος Δήμαρχος Ρόδου, όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν είναι μεν δικηγόρος Ρόδου, δεν άσκησε όμως ποτέ δικηγορία. Ήταν δικαίωμά του να προσλάβει ειδικό σύμβουλο, δεν ήταν όμως δικαίωμά του να προσλάβει συνάδελφο εξ Αθηνών. Αυτό αποτελεί περιφρόνηση στο σύνολο των δικηγόρων της Ρόδου, οι οποίοι ανέρχονται στους 465 εν ενεργεία. Μάλιστα οι περισσότεροι συνάδελφοι και ιδία οι νέοι έχουν λαμπρές μεταπτυχιακές σπουδές.

Εάν μεν προσλάμβανε δικηγόρο για τις ιδιωτικές του επιχειρήσεις, ήταν δικαίωμά του να προσλάβει τον οποιονδήποτε, από οποιαδήποτε πόλη της χώρας, ακόμα και από το εξωτερικό. Είναι όμως Δήμαρχος Ρόδου, σ’ αυτήν την πόλη ζει και από τους δημότες της Ρόδου εισπράττει τη μηνιαία αποζημίωση, η οποία ανέρχεται, εάν έχω σωστά πληροφορηθεί. γύρω στις 5.000€ μεικτά, μηνιαίως. Με την ευκαιρία να αναφέρω επίσης ότι έχει τακτοποιήσει σε διάφορες δημοτικές επιχειρήσεις, συναδέλφους με τους οποίους συνδέεται φιλικά, αγνοώντας τον Δικηγορικό Σύλλογο, στον οποίο θα έπρεπε να αποταθεί, προκειμένου με αξιοκρατικά κριτήρια να υποδειχθούν συνάδελφοι, οι οποίοι θα αναλάμβαναν τις θέσεις.

Κύριε Δήμαρχε, ο Δήμος Ρόδου ανήκει σε όλους τους Ροδίτες και όχι μόνο στους φίλους σας και επί το λαϊκότερο στους κολλητούς σας. Είναι καιρός έστω και σε μια από τις αρμοδιότητές σας να φανείτε αδέκαστος. Διαφορετικά θα αφήσετε αποχωρώντας από τη Δημαρχία, τις πλέον αλγεινές εντυπώσεις.
Ρόδος,13 Απριλίου 2021
Κωνσταντίνος Σαρής
Δικηγόρος»

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»