ΠΑΕ Ρόδος: Παράπονα για τη φιλοξενία, χαμόγελα για την εμφάνιση

ΠΑΕ Ρόδος: Παράπονα για τη φιλοξενία, χαμόγελα για την εμφάνιση

ΠΑΕ Ρόδος: Παράπονα για τη φιλοξενία, χαμόγελα για την εμφάνιση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Πολλά παράπονα από τη φιλοξενία που έτυχε στην Καλλιθέα έχει η ομάδα της Ρόδου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι «πράσινοι» καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν επίθεση από ανθρώπους της Καλλιθέας μετά το τέλος του παιχνιδιού στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια.

Δημιουργήθηκε μάλιστα μια σημαντική ένταση και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων προκειμένου να μην λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Η Ρόδος έμεινε σφόδρα δυσαρεστημένη από τα συγκεκριμένα γεγονότα και μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση το βράδυ μετά το παιχνίδι με ειρωνική διάθεση σε ό,τι αφορά τη φιλοξενία.

Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Μετά την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Καλλιθέα, θα θέλαμε:
α) Να ευχαριστήσουμε τη για πρώτη φορά σε φετινούς αγώνες μας, άψογη διαιτησία.
β) Να υποσχεθούμε στην Καλλιθέα να της προσφέρουμε στο δεύτερο γύρο φιλοξενία αντάξια αυτής που μας προσέφερε».

Επανήλθαν τα χαμόγελα
Στο μεταξύ, τα χαμόγελα επανήλθαν στην ομάδα της Ρόδου μετά το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στο προχθεσινό παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι η ομάδα του νησιού μας κατάφερε να βρει τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και να δώσει έτσι μια λύση στο πρόβλημα που φάνηκε πολύ έντονο στα παιχνίδια πριν από αυτό της Καλλιθέας. Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Βελιτζέλος τόνισε τα ακόλουθα:

«Ήρθε η νίκη που περιμέναμε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Αν και για κάποιο χρονικό διάστημα, από το σημείο που προηγηθήκαμε μέχρι και τη στιγμή που μείναμε πίσω στο σκορ, η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που έχουμε συνηθίσει, εντούτοις, η πίστη και το πείσμα των παιδιών αλλά και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι υπερπολύτιμοι.

Σήμερα οι παίκτες απέδειξαν πρώτα στον εαυτό τους και μετά και στους υπόλοιπους ότι η ικανότητα του σκοραρίσματος υπάρχει. Το ότι πέτυχαν γκολ τρεις διαφορετικοί παίκτες είναι σημαντικό. Δεν είναι θέμα μόνο του ενός το σκοράρισμα αλλά συνολικό».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.