Πανελλήνιες διακρίσεις σε διαγωνισμούς χτενίσματος και μακιγιάζ απέσπασαν Ροδίτισσες

Πανελλήνιες διακρίσεις σε διαγωνισμούς χτενίσματος και μακιγιάζ απέσπασαν Ροδίτισσες

Πανελλήνιες διακρίσεις σε διαγωνισμούς χτενίσματος και μακιγιάζ απέσπασαν Ροδίτισσες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5558 ΦΟΡΕΣ

Τρείς σπουδαίες θέσεις κατάφερε να αποσπάσει η 26 χρονη Μαρία Καπνουλλά που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του νυφικού χτένισματος και μακιγιάζ σε συνεργασία με την μακιγιέζ Στελλίνα Σπυρίδου και τον έμπειρο φωτογράφο Δημήτρη Μπιλιά και δύο δεύτερες θέσεις στην κατηγορία χτένισμα φαντασίας και ελεύθερο χτένισμα στον 1ο Πανελλήνιο διαδικτυακό Διαγωνισμό.

Η Στέλλινα Σπυρίδου έμπειρη μακιγιέρ δασκάλα της σχολής S.A beauty academy στο νησί της Ρόδου εδώ και αρκετά χρόνια έλαβε θέση στο πανελλήνιο διαγωνισμό μακιγιάζ και κομμωτικής !.

Η αγάπη και η θέληση της για το μακιγιάζ ξεκίνησαν από μικρή ηλικία σκοπός της να ομορφαίνει και να αλλάζει τις γυναίκες μονάχα με τα πινέλα της . Σκοπός της η άνοδος και η εμπειρία για ακόμα περισσότερα σεμινάρια και διαγωνισμούς .. ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος αφού αρκετές ήταν οι συμμετοχές ταλαντούχων μακιγιεζ από όλη την Ελλάδα .
Η Μαρία Καπνουλλά διαθέτει μαζί με την μητέρα της Χριστίνα κομμωτήριο στο νησί της ΡΌΔΟΥ και αποφάσισε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό .Τρεις σημαντικές θέσεις Ανάμεσα σε ταλαντούχους και έμπειρους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα . Οι διαγωνισμοί για την Μαρία είναι εμπειρία ζωής αφού έχει λάβει μέχρι στιγμής σε 7 πανελλήνιους διαγωνισμούς, αρκετά φεστιβάλ κομμωτικής και σημαντικό κομμάτι ο παγκόσμιο διαγωνισμός κομμωτικής, κατακτώντας πρώτες δεύτερες και τρίτες θέσεις .
Πρωταρχικός στόχος της νεαρής κομμώτριας είναι να εξελίσσεται συνεχώς στο νυφικό χτένισμα και να προσδίδει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε μέλλουσα νύφη . Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς και η στενή παρακολούθηση σεμιναρίων αποτελεί το Άλφα και το Ωμέγα στην εξέλιξη και στην εκπαίδευση του κάθε επαγγελματία κομμωτή . Η τέχνη της κομμωτικής δεν έχει όρια ... Κάθε μέρα μαθαίνουμε...
Το μήνυμα της συμμετοχής των δύο κοριτσιών είχε πρωταρχικό ρόλο αφού μέσω αυτού οι κριτές έκριναν την ιδέα και το σωστό αποτέλεσμα, το χτένισμα και μακιγιάζ φαντασίας

Η ιστορία που βρίσκεται πίσω από την εικόνα :

""Η σκέψη μας από την αρχή ήταν μια: να δημιουργήσουμε κάτι επίκαιρο...η ζωή του 2020/2021 . Είμαστε καθοδηγούμενοι "ΜΑΡΙΟΝΈΤΕΣ" άνθρωποι δεμένοι από παντού , χέρια , πόδια . Κινήσεις συγκεκριμένες , καταθλιπτικά πρόσωπα γεμάτο στεναχώρια . Μαλλιά άφτιαχτα του τώρα / φτιαγμένα για την ημέρα που όλα θα είναι όπως πριν. Μαλλιά που ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα καλοχτενιστουν . Φίμωτρα στο λαιμό από μια κατάσταση που μας πνίγει . Η καρδιά μας ξεριζωμένη κρεμασμένη στα χέρια μας . Όλα όμως κάποια στιγμή θα φτιάξουν και θα φτιάξουν προς το καλύτερο! Μονάχα με ελπίδα για την ζωή . Να αγαπάτε ο ένας τον άλλο και να είστε δεμένοι. Έτσι και ΕΜΕΊΣ ‼ Μια δεμένη ομάδα έφτιαξε την παραπάνω προσωποποιημένη "ΜΑΡΙΟΝΈΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ " Η ΜΑΡΙΟΝΈΤΑ ΤΟΥ COVID 19"

Η διάκριση της Ελένης Δημητρά
Αξιόλογη διάκριση κατάφερε να πετύχει η 21χρονη Ελένη Δημητρά από τη Σορωνή της Ρόδου, καθώς κατέκτησε στον πρώτο της πανελλήνιο διαγωνισμό την 3η θέση στην κατηγορία “Free style make up” ανάμεσα σε πολύ ταλαντούχους επαγγελματίες. Η Ελένη εργάζεται στο κομμωτήριο X&M Hairlab, καθώς έχει τελειώσει επαγγελματικό μακιγιάζ και χτενίσματα.

Η ίδια μας αναφέρει πως η κύρια έμπνευσή της ήταν το νησί της και το καλοκαίρι, η εποχή, δηλαδή, που το χαρακτηρίζει. Συγκεκριμένα, δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» ότι νιώθει υπερήφανη για τη θέση που κατέκτησε γιατί ήταν σαν «ένα στοίχημα» που είχε βάλει με τον εαυτό της. Σημαντικό ρόλο για εκείνην είχαν και οι συνεργάτες που ήταν δίπλα της, αφού μαζί έφτασαν τόσο ψηλά, η Μαρία Καπνουλλά, στήριγμά της και συνεργάτιδά της, η οποία την ώθησε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό και την βοήθησε στο κομμάτι του χτενίσματος, και φυσικά ο φωτογράφος Δημήτρης Μπιλιάς, ο οποίος απογείωσε τη δουλειά της.

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος