Το… ψάχνει η ΕΑΣ για τις ημερομηνίες των διασυλλογικών

Το… ψάχνει η ΕΑΣ για τις ημερομηνίες  των διασυλλογικών

Το… ψάχνει η ΕΑΣ για τις ημερομηνίες των διασυλλογικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Ανακοινώθηκαν προχθές αργά το βράδυ από τον ΣΕΓΑΣ, μετά και τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των διασυλλογικών πρωταθλημάτων στίβου, σε μια πρώτη φάση σχεδιασμού της αγωνιστικής δράσης, πριν τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Αν εξαιρέσουμε αυτό των Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει κανονικά στις 8-9 Μαΐου, στην ΕΑΣ Δωδεκανήσου προσανατολίζονται σε άλλες ημερομηνίες, όπως έγινε κι άλλες χρονιές, λόγω της… νησιωτικότητας και των μετακινήσεων των αποστολών. Έτσι, αυτό των Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’ (Κ16), ενώ ο ΣΕΓΑΣ το τοποθετεί στις 15 ή 16 Μαΐου, στα Δωδεκάνησα πιθανόν να γίνει στις 12 Ιουνίου κι αυτό των Παίδων-Κορασίδων (Κ18), αντί στις 29-30 Μαΐου, θα πάει πιθανότατα νωρίτερα.

Να σημειώσουμε πως οι δύο πρώτες διοργανώσεις θα φιλοξενηθούν στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» και η τρίτη στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα της Κω. Μάλιστα η ΕΑΣ επεξεργάζεται κι ένα εναλλακτικό σχέδιο, προκείμενου των Παίδων-Κορασίδων, αν χρειαστεί, να μην γίνει σαββατοκύριακο αλλά μεσοβδόμαδα, γιατί αρκετοί αθλητές-αθλήτριες έχουν να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας. Οι οριστικές ημερομηνίες, ωστόσο, θ’ ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Στην πόλη της Πάτρας θα φιλοξενηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών και Ανδρών - Γυναικών Κ23 στις 5-6 Ιουνίου. Την απόφαση αυτή έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδία στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την καταλληλόλητα του σταδίου, την εμπειρία του προσωπικού, καθώς και την παρακαταθήκη των επιτυχημένων διοργανώσεων τα προηγούμενα πέντε διαδοχικά έτη.

Στην ίδια πόλη θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων για τις κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών Κ23 και Κ18 στις 7 και 8 Ιουνίου, καθώς και το Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών Ανδρών-Γυναικών Κ23 στις 7 του ίδιου μήνα.

Σε ο,τι αφορά τους Διασυλλογικούς Αγώνες οι νέες ημερομηνίες, όπως επικυρώθηκαν στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι εξής:

-8-9 Μαΐου Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ και Σύνθετα Κ16 (19 όμιλοι)
-15 ή 16 Μαΐου Διασυλλογικοί Αγώνες Κ16 (20 όμιλοι)
-29 ή 30 Μαΐου Διασυλλογικοί Αγώνες κ18 (20 όμιλοι)
-Ο πρώτος αγώνας του Διασυλλογικού Κ14 θα γίνει στις 22 Μαΐου και ο δεύτερος στις 9 Οκτωβρίου (κατ' εκτίμηση των ΕΑΣ και των τοπικών ιδιαιτεροτήτων)».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.