Κολοσσός: Μόνος απών ο Ντράγκοβιτς

Κολοσσός: Μόνος απών ο Ντράγκοβιτς

Κολοσσός: Μόνος απών ο Ντράγκοβιτς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 217 ΦΟΡΕΣ

Μετά το προχθεσινό ρεπό τους, οι παίκτες του Κολοσσού μπήκαν από χθες στο πρόγραμμα των συνεχών προπονήσεων μέχρι και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου εκτός έδρας κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας.

Σ’ αυτό αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» ο Καλίκ Σπάισερ, αφού συμμετέχει στις προπονήσεις και δείχνει να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα από τον τραυματισμό του στο γόνατο από τον αγώνα στην Καλλιθέα με τον Προμηθέα. Χθες επρόκειτο να ταξιδέψει για τη Ρόδο και ο Νίκολα Ντράγκοβιτς μετά από δεκαήμερη παραμονή στη Σερβία, όπου και υποβλήθηκε σε θεραπεία στον ώμο, αλλά δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο επόμενο παιχνίδι των «θαλασσί».

Παρόλα αυτά, θα εξαντληθεί κάθε πιθανότητα παρουσίας του στις αναμετρήσεις των play off, με τον Κολοσσό ν’ αντιμετωπίζει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το Λαύριο. Άλλα προβλήματα, πέραν της απουσίας του Σέρβου, ο Ηλίας Καντζούρης δεν αντιμετωπίζει κι έτσι η αποστολή αναμένεται να ταξιδέψει με τα περισσότερα «όπλα» της, προκειμένου να το παλέψει για τη δεύτερη φετινή νίκη της εκτός έδρας.

Βάσει του προγράμματος, ο Κολοσσός θ’ αναχωρήσει από τη Ρόδο τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ και την επομένη το πρωί θα κάνει ένα χαλάρωμα σε κλειστό της Αττικής, ώστε να είναι έτοιμος όταν στις 20.00 ξεκινήσει το παιχνίδι, όπως κι όλα της αγωνιστικής αυτής.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”