Ρόδος: 58 προσλήψεις στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Ρόδος: 58 προσλήψεις  στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Ρόδος: 58 προσλήψεις στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1018 ΦΟΡΕΣ

Προς το τέλος Μαΐου αναμένεται να γίνει η πρόσληψη 58 ατόμων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ από τον Δήμο της Ρόδου. Η διάρκεια της σύμβασης για το προσωπικό αυτό θα είναι τετράμηνη.

Αυτό έκανε γνωστό με δηλώσεις του χθες ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο οποίος και είπε πως ήδη η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει με τη διαδικασία της πρόσληψης, κάτι που δεν δύνατο να γίνει από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Ευστρατίου εξήγησε πως «όλα τα αντικείμενα της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, όπως για παράδειγμα καθαρισμοί κ.α. έχουν δοθεί σε εργολαβία, η οποία ξεκινάει στις 15 Μαΐου. Το νέο πρότζεκτ που έχουμε κάνει είναι για τέσσερα χρόνια (η εργολαβία) και είναι καθαρισμοί δεξιά και αριστερά των δρόμων, τρία βανάκια που θα κυκλοφορούν 18 ώρες το 24ωρο, για κατολισθήσεις, για μηχανήματα κ.α. Το όλο πρόγραμμα αφορά και την Κω, έτσι ώστε να έχουμε και εμείς το κεφάλι μας ήσυχο όχι για 4-5 μήνες αλλά για όλο το χρόνο». Ωστόσο ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να απασχοληθούν επιπλέον δύο μήνες από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι εργαζόμενοι στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, μετά την ολοκλήρωση της τετράμηνης σύμβασης τους από το Δήμο Ρόδου. Όπως είπε, είναι ένα ζήτημα που το εξετάζουν.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»