Με την ίδια φιλοσοφία ο Κλεάνθης Παραδεισίου

Με την ίδια φιλοσοφία ο Κλεάνθης Παραδεισίου

Με την ίδια φιλοσοφία ο Κλεάνθης Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία αναμένεται να «κατέβει» ο Κλεάνθης Παραδεισίου και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Αν και ο σύλλογος μπαίνει σε διαδικασία εκλογών, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για κάτι εντελώς τυπικό, μιας και δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν άλλο προκειμένου να αναλάβει τη θέση του προέδρου πλην του Μιχάλη Μαχλή.

Αυτό σημαίνει ότι ο θα παραμείνει στο ίδιο πόστο και απλώς θα γίνει μια προσπάθεια να μπουν στο συμβούλιο και άλλοι παράγοντες για να βοηθήσουν. Μεγάλος στόχος της υπάρχουσας διοίκησης η οποία δεν θα έχει θεαματικές αλλαγές κατά τα φαινόμενα μετά τις εκλογές, είναι να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερο νεαρούς παίκτες να αγωνιστούν και να διακριθούν στους αγωνιστικούς χώρους.

Το μπάτζετ θα είναι και πάλι αρκετά χαμηλό και ο σύλλογος δεν πρόκειται να ξεφύγει σε καμία περίπτωση από τα ερασιτεχνικά δεδομένα.
Άλλωστε και η εποχή είναι πολύ δύσκολη μιας και οι επιπτώσεις του κορωνοϊού είναι πάρα πολλές. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη γενική συνέλευση αυτή αναμένεται να γίνει τοα αργότερο μέχρι και τις 20 Μαΐου.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει και το θέμα του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά με τα θέματα του προπονητή και του ρόστερ να μπαίνουν βέβαια σε απόλυτη προτεραιότητα. Ένας από τους βασικούς στόχους είναι η προώθηση και άλλων παικτών από τις Ακαδημίες ενώ και η μεταγραφική ενίσχυση είναι δεδομένο ότι δεν θα παρεκκλίνει καθόλου αυτής της φιλοσοφίας.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.