«Φρένο» από τη Σαντορίνη και ήττα της Ρόδου

«Φρένο» από τη Σαντορίνη και ήττα της Ρόδου

«Φρένο» από τη Σαντορίνη και ήττα της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 317 ΦΟΡΕΣ

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League γνώρισε σήμερα η Ρόδος στη Νάξο, όπου ως γηπεδούχος η Σαντορίνη επιβλήθηκε 1-0 κι έβαλε… φρένο στο επιτυχημένο σερί των «πρασίνων» στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Σαφώς καλύτερη η Σαντορίνη στο πρώτο ημίχρονο, είχε τις ευκαιρίες ν’ ανοίξει το σκορ, κατ’ αρχάς με το σουτ του Παπαζαχαρία στο 5’ που έδιωξε ο Πίτσκας και την κεφαλιά από τον Κανούλα στο 21’, όταν η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Αν και η Ρόδος προσπάθησε σε κάποια φάση να γίνει απειλητική, δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά αντιθέτως οι γηπεδούχοι με τον Κανούλα και τον Μπουντόμπουλο έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ στο 36’ και το 42’, αφού σούταραν μέσα από την περιοχή, όμως δεν βρήκαν στόχο.

Το γκολ για τη Σαντορίνη ωστόσο ήρθε στο 62’ από σέντρα του Ερίκου, κεφαλιά σε πρώτη φάση του Μηνά και πλασέ του Κανούλα, ενώ πέντε λεπτά μετά η Ρόδος έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Σουλάι, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Αυτό, ωστόσο, δεν πτόησε τη Σαντορίνη που συνέχισε να δημιουργεί και είχε άλλη μια φάση να σκοράρει στο 76’ από το σουτ του Γιουκούδη έξω από την περιοχή, το οποίο έφυγε άουτ. Να σημειώσουμε πως αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τους Κυκλαδίτες φέτος.

Διαιτητής ήταν ο Πουλόπουλος με βοηθούς τους Χρηστάκο, Μπουρτσοβίτη και 4ο τον Δραγάτη.

Σαντορίνη: Δερμιτζάκης, Ερίκος, Κουρέλας, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Μαλάι (20’ λτ. Μηνάς), Πολύζος (61’ Σκαθαρούδης), Ιβανίδης, Μπουντόπουλος (72’ Λάμπρου), Κάνουλας (72’ Γιουκούδης), Ντινιωτάκης (61’ Σμιτζής).

Ρόδος: Πίτσκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχνιβανόπουλος (81’ Μακρής), Καψάλης, Χύσι (46’ Χύσι), Μπαξεβάνος (68’ Ριτάκο), Μαρτσάκης, Καραγεώργης (46’ Σουλάι), Αρναρέλλης, Δελαπόρτας, Λιε Μάρτιν (59’ Νικόπουλος).

Διαβάστε ακόμη

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!