Ακουσίλαος Φανών: Μπαίνει σε διαδικασία εκλογών

Ακουσίλαος Φανών: Μπαίνει σε διαδικασία εκλογών

Ακουσίλαος Φανών: Μπαίνει σε διαδικασία εκλογών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 171 ΦΟΡΕΣ

Χρονιά εκλογών είναι η φετινή για τον Ακουσίλαο Φανών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο σύλλογος θα μπει σε διαδικασία γενικής συνέλευσης μετά το Πάσχα και αφού πρώτα συνεδριάσει το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να καθορίσει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες της όλης διαδικασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα κανείς δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αναμειχθεί στα διοικητικά ή να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου, ωστόσο για να παραμείνει το ίδιο σχήμα θα θέσει ως προϋπόθεση την είσοδο νέων παραγόντων προκειμένου να συνδράμουν στην όλη προσπάθεια.

Η νέα χρονιά θα είναι εξίσου δύσκολη λόγω των παρενεργειών του κορωνοϊού και δεδομένου ότι δύο μέλη του συμβουλίου θα αποχωρήσουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι επιτακτική η ανάγκη να βρεθούν νέα άτομα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν είναι καθόλου υπερβολικό να αναφέρουμε ότι ο Ακουσίλαος ενδεχομένως να κληθεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα συγκρότησης Δ.Σ.

Είναι κάτι που ήδη απασχολεί τα μέλη της διοίκησης τα οποία ψάχνουν να βρουν τις απαιτούμενες λύσεις για την επόμενη ημέρα. Σε ό,τι αφορά το ρόστερ και τον προπονητή, αν παραμείνει η ίδια διοίκηση (με πρόεδρο τον Στράτο Μαργαρίτη) θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να μην σημειωθούν αλλαγές.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων