Γιάννης Κλούβας: Στο πόδι οι αποφάσεις για την εστίαση

Γιάννης Κλούβας: Στο πόδι οι αποφάσεις για την εστίαση

Γιάννης Κλούβας: Στο πόδι οι αποφάσεις για την εστίαση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 525 ΦΟΡΕΣ

Καυστικός ως προς την απόφαση που ανακοινώθηκε χθες από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά για την απαγόρευση της μουσικής στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τη Δευτέρα 3 Μαΐου που θα επαναλειτουργήσουν μετά από 7 μήνες, ήταν ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου Γιάννης Κλούβας, με δηλώσεις του στον “Sky Rodos”.

Έκανε λόγο για πρωτοφανείς ατυχείς αποφάσεις που λαμβάνονται στο πόδι, άνευ ουσίας, ενώ παράλληλα η Κυβέρνηση βιάστηκε άρον-άρον για το άνοιγμα της εστίασης, χωρίς οι επιχειρηματίες να έχουν το απαραίτητο κεφάλαιο κίνησης. Επιπλέον στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media έγραψε το εξής:

«Καλημέρα σας... Πάμε για τη Δευτέρα άνοιγμα Εστίασης «Μίκυ Μάους»... Γιατί αυτό το άρον άρον άνοιγμα; Γλιτώνεις τα ενοίκια που θα έπρεπε να καλύψεις στους ιδιοκτήτες ακινήτων και ίσως και μια 8η επιστρεπτέα... επίσης τα 534 ευρώ των αναστολών... Όλα στο πόδι... Μας έδωσες ελπίδες για κεφάλαιο κίνησης και η πλατφόρμα θα ανοίξει μετά τις 10 Μαΐου... το πότε θα εκταμιευτούν είναι μια άλλη ιστορία! Η επιστρεπτέα κατατέθηκε χθες ή θα κατατεθεί αύριο για όσους την πάρουν... να ψωνίσουν, να καθαρίσουν μαγαζιά από τον περασμένο Οκτώβριο κλειστά...

Οι πρώτοι Ισραηλινοί έρχονται 13 Μαΐου και μένουν 4 ημέρες... Η μουσική απαγορευμένη... Κλείσιμο στις 23:00 άρα 22:45 όλοι έξω... Άνοιγμα είναι αυτό ή μαρτύριο και ρίξιμο στα βαθιά;

Γιατί, κύριοι, σας δείξαμε εμείς στην προηγούμενη σεζόν του 2020 ότι δώσαμε κρούσματα ως κλάδος; Αεροπλάνα, Βαπόρια, Λεωφορεία δεν υπάρχει πρόβλημα και υπάρχει μόνο σε μας; Καλή δύναμη στους συνάδελφους. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα...».

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch