Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα για το σουηδικό “Bachelor”

Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα για το σουηδικό “Bachelor”

Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα για το σουηδικό “Bachelor”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2130 ΦΟΡΕΣ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι οι υπεύθυνοι της γνωστής τηλεοπτικής παραγωγής “Bachelor” από τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στη Ρόδο για λογαριασμό της σουηδικής τηλεόρασης.

Μάλιστα τα γυρίσματα διεξάγονται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 14 Μαΐου, προκειμένου να ξεκινήσουν στη συνέχεια τα γυρίσματα της παραγωγής “Bachelorette”.

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος τουρισμού Κώστας Ταρασλιάς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Αθήνα προκειμένου να χορηγηθούν ειδικές άδειες που χρειάζονται για τα γυρίσματα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρόδος επιλέχθηκε για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα των γνωστών αυτών τηλεοπτικών παραγωγών για τα κανάλια της σουηδικής τηλεόρασης channel 4 & channel 7 που θα προβάλουν τη σειρά “Bachelor” και “Bachelorette”. Οι σειρές αυτές θα αποτελούνται από 40 και 20 επεισόδια αντίστοιχα και θα προβληθούν από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο σε prime time.

Η επιλογή της Ρόδου ανήκει στο τουριστικό γραφείο Αpollo, μέλος της οικογένειας Der Touristik, που κατάφερε μετά από συνομιλίες να έρθει σε συμφωνία με την κινηματογραφική εταιρεία Warner Bros.

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος της Commercial Director κ. Nina Hornewall για την επιλογή της Ρόδου, αφού η πολιτική του Apollo είναι να πραγματοποιεί με ένα μοναδικό τρόπο την προβολή τουριστικών προορισμών.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς θα αναδειχθούν και θα επικαιροποιηθούν οι ομορφιές της Ρόδου, καθώς τα εξωτερικά γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε εξαιρετικές ιστορικές τοποθεσίες όπως η Μεσαιωνική Πόλη, η Λίνδος, οι Πηγές της Καλλιθέας, και σε περιοχές φυσικού κάλλους όπως η Κοιλάδα των Πεταλούδων, τα δάση και οι παραλίες του νησιού.

Η βίλα στην οποία γίνονται τα γυρίσματα
Η βίλα στην οποία γίνονται τα γυρίσματα

Γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν επίσης στα νησιά Τήλο, Χάλκη και Σύμη, όμως ακόμη τα συνεργεία δεν έχουν βρεθεί εκεί και το πιθανότερο είναι να πάνε μετά το Πάσχα. Όπως έγινε γνωστό, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τα γυρίσματα σε Λίνδο, Καλλιθέα και στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, ενώ θα ακολουθήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές.

Το πολυπληθές συνεργείο που αποτελείται από περίπου 100 άτομα και διαμένει σε ξενοδοχείο της Ιξιάς θα συνεχίσει να βρίσκεται στη Ρόδο μέχρι τέλη Ιουνίου για τις ανάγκες των γυρισμάτων του “Bachelorette”.

Σημειώνεται ότι τις 20 υποψήφιες κοπέλες διεκδικούν 2 άντρες, ο ένας εκ των οποίων είναι ελληνικής καταγωγής που ζει μόνιμα στη Σουηδία. Διαμένουν σε μια από τις πολυτελέστατες βίλες της Ρόδου, η οποία διαθέτει μεγάλους κήπους, πισίνα και ελικοδρόμιο.

Πρόκειται για τη βίλα Don Mansion η οποία βρίσκεται σε βουνοκορφή έξω από την Ιαλυσό στον λόφο της Φιλερήμου. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η παραγωγή λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως ορίζουν οι κανονισμοί προστασίας για τον Covid-19 τόσο κατά τη μετακίνησή τους όσο και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου