Κρίσιμη η αποψινή ψηφοφορία για τον Τζέιμς, στο Survivor!

Κρίσιμη η αποψινή ψηφοφορία για τον Τζέιμς, στο Survivor!

Κρίσιμη η αποψινή ψηφοφορία για τον Τζέιμς, στο Survivor!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1850 ΦΟΡΕΣ

Ο Τζέιμς Καφετζής, ένα μέλημα είχε το προηγούμενο βράδυ πριν φύγει από το νησί μας για το παιχνίδι και το εξομολογήθηκε στη «Ροδιακή»: να μην αποχωρήσει από την πρώτη εβδομάδα και ντραπεί!

Από τότε πέρασαν κοντά πέντε μήνες που αγωνίζεται με αθλητές, που αντιμετωπίζει ομοβροντία επιθέσεων σχεδόν από το σύνολο των παικτών- χωρίς φανερή αιτία- και αποδεικνύει καθημερινά ότι το ήθος και η αξιοπρέπειά του δεν του επιτρέπουν να τηρήσει άλλη στάση πέρα από αυτήν της ευπρέπειας.

Επειδή εκεί στο παιχνίδι γίνεται ό,τι γίνεται στη ζούγκλα της ζωής, καλό είναι τα μηνύματα ως τηλεθεατές να τα παίρνουμε, αλλά να τα δίνουμε κιόλας.

Κι υπάρχει κι ένας επιπλέον λόγος για να ψηφίσει κανείς απόψε να παραμείνει ο Τζέιμς: βγαίνοντας, δεν θα εξαργυρώσει τη «φήμη» του κυνηγώντας το life style. Στο νησί του πίσω θα γυρίσει ώστε μετά τον Ατλαντικό να φύγει για τον Ειρηνικό αυτή τη φορά, μαζί με τον πατέρα του τον Λευτέρη και τον αδελφό του, ως πραγματικός Survivor που είναι.

Ιδού η Ρόδος λοιπόν!

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών