Καθαρισμός της παραλίας των Κρητικών από τις ακαδημίες του Ιάλυσου

Καθαρισμός της παραλίας των Κρητικών από τις ακαδημίες του Ιάλυσου

Καθαρισμός της παραλίας των Κρητικών από τις ακαδημίες του Ιάλυσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 109 ΦΟΡΕΣ

Σε μια σημαντική δράση προχώρησαν τα παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ιάλυσου, καθαρίζοντας από τα σκουπίδια την παραλία των Κρητικών, όπως γνωστοποίησαν και μέσω του Facebook.

Αναλυτικά αναφέρουν τα παρακάτω:
«Εφοδιασμένοι με μάσκες, γάντια σακούλες απορριμμάτων και καλή διάθεση, παιδιά και προσωπικό της Ακαδημίας μας συμμετείχαν στην εθελοντική δράση “Save Your Hood” (σώσε τη γειτονιά σου), καθαρίζοντας την παραλία των Κρητικών. Συγκεντρώθηκαν 1100 λίτρα σκουπιδιών κυρίως πλαστικού, νάιλον και μεταλλικών αντικειμένων από μια παραλία που αποτελεί τη «βιτρίνα» της πόλης μας.

Βασικό μέλημα της Ακαδημίας μας είναι η διαπαιδαγώγηση νέων που αγαπούν και εξελίσσονται στο ποδόσφαιρο, αλλά ταυτόχρονα ωριμάζουν σαν άνθρωποι, μαθαίνουν την έννοια της συλλογικής προσπάθειας και κυρίως νοιάζονται για το περιβάλλον και τον τόπο τους!

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε μέσα από διάφορες δράσεις να καλλιεργούμε τον εθελοντισμό, το ενδιαφέρον των νέων παιδιών για προσφορά και να συνδράμουμε στην προσπάθεια της οικογένειας και του σχολείου, να παραδώσουν αύριο στην κοινωνία ενεργούς και σκεπτόμενους πολίτες!

Ειλικρινά δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι εργαζόμαστε για την Ακαδημία του ΓΑΣ Ιάλυσου, θα δώσουμε και την ψυχή μας για να αναδείξουμε χρήσιμους ανθρώπους για τον τόπο μας!

Μεγάλο ευχαριστώ στη Μαρία Ευστρατιάδου για την πρόσκλησή της και την ευκαιρία που μας έδωσε να συμμετάσχουμε σε αυτή την καταπληκτική πρωτοβουλία! Θα είμαστε παρόντες και στις επόμενες!».

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου