Δόξα Ψίνθου: Θέλουν την παραμονή Φτάκλα

Δόξα Ψίνθου: Θέλουν την παραμονή Φτάκλα

Δόξα Ψίνθου: Θέλουν την παραμονή Φτάκλα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

Πρόταση στον Τάσο Φτάκλα προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία του και να παραμείνει για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, έκανε η διοίκηση της Δόξας Ψίνθου.

Οι «βυσσινί» επιθυμούν την παραμονή του μιας και εκτός από το ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, είναι και ένας άριστος χαρακτήρας.

Η μέχρι τώρα συνεργασία των δυο πλευρών ήταν άψογη και παρά το ότι αποτελούσε επιλογή του προπονητή Γιώργου Ορφανίδη ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στον πάγκο της ομάδας, οι υπεύθυνοι του συλλόγου επιθυμούν διακαώς τη διατήρησή του στο ρόστερ και ενόψει της νέας χρονιάς όπου και πάλι η Δόξα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση ετοιμάζεται το αμέσως επόμενο διάστημα να συναντηθεί με όλους τους ντόπιους παίκτες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιοι είναι αυτοί που θα παραμείνουν και ποιοί όχι. Εν συνεχεία θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις, σε συνεργασία με τον νέο προπονητή ο οποίος αναμένεται να γνωστοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

-«Κρεμάνε» τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια οι Ορφανός και Μπατέστας. Οι δύο έμπειροι παίκτες δεν θα προσφέρουν ενεργά πλέον τις υπηρεσίες τους και αυτό οπωσδήποτε θα είναι μια μεγάλη απώλεια για την ομάδα της Ψίνθου.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων